2777
2789

ی مدته تپش قلب شدییییییید با استرس زیاد دارم

من اصلا استرسی نبودم نمیدونم چم شده

از چیز خاصی ناراحت نیستم و اصلا علت استرسمو نمیدوتم

دیشبم تو ی مراسم مهمی من قلبم شروع کرد بود تیر کشیدن نفس نمیتونستم بکشم نفس میکشیدم قلبم میسوخت

دیگه نفسمو حبس کردم بهتر شم

قبلا هم اینجوری شده بودم جدیش نگرفتم

دیشب خداخدامیکردم چیزیم نشه بگن اکس داماد بوده حالش بد شده😂🦦

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمله عصبی منم دارم

ولی برو اکو و نوار قلب تا مطمئن بشی

هیچوقت با غصه و عصبانیت و تنش نخواب

و همیشه قبل از خواب آب بخور

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
حمله عصبی منم دارم ولی برو اکو و نوار قلب تا مطمئن بشی هیچوقت با غصه و عصبانیت و تنش نخواب و همیشه ق ...

اصلا حالم خییلی خوب بود و خوشحلل بودم

حمله عصبی نبود☹

ولی باید برم نوار قلب بگیرم

همین الانم قلبم داره میسوزه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

حتماً بده اکو قلبی انجام بدن برات پیش یه دکتر با تجربه هم رگ های قلبتو چک کنه هم دریچه قلبتو

منم اینطوری میشم البته مال من خیلی ساله بی هوا نشستی یه دفعه شروع با ضرب به تیر کشیدن یه نقطه اندازه سکه یا کوچکتر روی سینه انگار داره سوراخ میشه از شدت درد و فشار هم زمانم اون لحظه حرف زدن یا نفس کشیدن سخت و دردناک میشه واسه آدم

نه قلبی نیست از استرس و ناراحتی درونی اینجوری شدی هروقت تپش داشتی پرپرانول بخور، نشینی این همه با خودت فکرو خیال کنی من ناراحت میشم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............