2777
2789

نه سخت نیست

من در کل از همون نوجوونی تا به الان که نزدیک ۳۰ سالمه از ازدواج خوشم نمیومد

اما الان که سنم بیشتر شده گاهی دوست دارم که یه دوست پسر داشتم بعضی وقتا باهاش حرف میزدم و میرفتیم بیرون

اما هنوزم حوصله ازدواج و مسئولیت رو ندارم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷ سالمه تمام شرایط ازدواج رو هم دارم ولی ازدواج نکردم و مجردم ۵ ساله تو رابطه ای نیستم و تنهام حتی رفیق پسر هم ندارم صبح میرم سر کار ظهر میام خونه دلیل ازدواج نکردنم و تو رابطه نبودنمم مشخصه تو این زمونه ادم درست پیدا کردن سخته حالا چه برا خانوما چه برا آقایون متاسفانه همه ادما نه ولی بیشتر ادما کلن سر تا پا دروغ و کلک و خیانتن اون چند درصد ادم خوب هم یا ازدواج کردن یا دیگه از همه چی خسته شدن و تنهایی رو ترجیح میدن

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim

میتونم تو قسمت خوصی ی سوال شخی ازت بپرسم عزیزم؟ البته اگه مشکلی ندارین ⚘️✨️

همینجا بپرس البته حدس میتونم بزنم

اگر حدسم درست باشه جوابم اینه که اون چالش زمانی به وجود میاد و به اوج میرسه که عوامل تحری..ک کننده صوتی و تصویری استفاده بشه بنابراین مدیریت میخواد باید بدنت و روح و روانت رو بشناسی و اینم بگم کسی که اصلا تجربه اش رو نداشته و در معرض اون ماجرا قرار نگرفته خیلی مدیریت راحت تری میتونه داشته باشه امیدوارم اگر سوالت این بود جواب گرفته باشی