2777
2789
عنوان

بچه ها جوش چرکی چجوری درمان کنم

74 بازدید | 17 پست

توروخدا کمکم کنید شهر غریبم کسی ندارم زیر بغلم گلاب به روتون یه جوس نهفته بزرگ زده خیلی درد میکنه یه کوچولو الان بالا امده قرمز شده سر باز نکرده ولی پماد سیاه دانه زدم اما خیلی اعصابم بهم ریخته کارای خونمو نمیتونم بکنم سرکار میرم اذیتممم توروخدا بگید چه کنم سر بازکنه خواستم با سوزن سوراخ کنم انقد ترسیدم درد داشت بیخیال شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی ک میدونم زیر بغل جای حساسیه باید بری دکتر

رفتم پنی سیلین داد که هیچ اثری نداشت باز یه دکتر دیگه یه قرص کفت بخور و این پماده تا سر باز کنه تا حالا سه بار اینجوریش دم تا سر باز کنه دهنم سرویسه

خمیر درست کن ارد بزار تو یه پیاله دو سه تا قند بزار دهنت بحو ابش کن بریز رو ارد انقدر این کارو کن تا ...

این مرهمو درست کردم فایده نداشت امشبم درست کردم ما روغن زردم بهم میزنیم

پماد سیاه دانه هم داشتم زدم بلکه سر باز کنه خیلی درد داره اعصاب خوردکن شده

این مرهمو درست کردم فایده نداشت امشبم درست کردم ما روغن زردم بهم میزنیمپماد سیاه دانه هم داشتم زدم ب ...

والله چی بگم در همین حد اطلاعات داشتم من خودم رو زانوم کورک داشتم با پیاز سرشو باز کزدم فکر کنم پیاز نیم پز داغ بود یادم نمیاد

این مرهمو درست کردم فایده نداشت امشبم درست کردم ما روغن زردم بهم میزنیمپماد سیاه دانه هم داشتم زدم ب ...

اون احتمالا کیستی چیزی داره اگر سر باز کرد دوباره زد یه سونو برو

والله چی بگم در همین حد اطلاعات داشتم من خودم رو زانوم کورک داشتم با پیاز سرشو باز کزدم فکر کنم پیاز ...

زیر بغل خیلی بده نمتونم دستمو تکون بدم خسته شدم از جمعه دردش شروع شد چقد بنظرت طول میکشه باز شه سرش؟ الان قرمز شده و التهاب داره