2777
2789

بابا اینجا رو کردید منبع انرژی منفی اعظم هرکی میاد اینجا کوهیخشم کاذب منفعل و انرژی منفی تو ناخودآگاهش میره.اونم چی؟وقتی که کل زندگی ادم به ناخوداگاهش رقم میخوره...

بابا اینجا باید محل تبادل های خوب باشه شما اینجا هیچ چیز مفیدی دریافت نمی کنید از گفتن مسائل بغرنج زندگیتون الا اینکه به بقیه انرژی منفی و خشم کاذب و منفعل بدید ای بسا بدتر هم راهنمایی بشید فقط همذات پنداری ممکنه یکم ارومتون کنه.

شما دیگه چرا کار برهای عزیز که دوست دارید اینجور تاپیک ها رو و اثلا واسه همینش میاید اینجا؟!دقیقا چرا دوست دارید چنین محتویات منفی بخونید و به خورد خودتون بدید من از اینکه چشمم میفته به این عناوین منفی میترسم و اعصابم خورد میشه.

خواهشا دیگه اینجا تاپیک های منفی نزارید.

خدایا انرژی منفی اینجا و کلا همه انرژی منفیا رو از هر جایی از وجود و زندگیمون بشور و ما رو ابمنی ببخش به حق اسم اعظمت

خدا هست✨️

بعضیها کسی رو ندارن که باهاش درد ودل کنن و مجبورن اینجا صحبت کنن که خودشون رو خالی کنن برای ادامه زندگیشون.. اگه اینجاهم نتونن حرف بزنن که بنده خداها خفه میشن..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیها کسی رو ندارن که باهاش درد ودل کنن و مجبورن اینجا صحبت کنن که خودشون رو خالی کنن برای ادامه زن ...

درک می کنم اما متاسفانه درد و دل کردن هم واسه خودت هم شنونده از لحاظ انرژیک اصلا خوب نیست

خدا هست✨️

هم سایت عمومیه و نمیتونیم نظر بدین کی چی بگههم مردم پر درد ان تا شاد و بدون مشکل

منم همینطور قربونتون اما صلاح خودمه هم صلاح زندگی بقیه که منفی نگم...

حالا منم تعیین نکردم میگم تو رو خدا نکنین.دادم نظرمو میگم.اقلا اونهایی که نمیخوان که انرژی منفی بگیرن کمتر این محتواها رو دنبال کنن اینجا

خدا هست✨️

درک می کنم اما متاسفانه درد و دل کردن هم واسه خودت هم شنونده از لحاظ انرژیک اصلا خوب نیست

من خودم به شخصه اصلا عقیده ای به جذب انرژی ندارم که مثلا خوب فکر کنی خوب سرراهت بد فکر کنی بد...

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
منم همینطور قربونتون اما صلاح خودمه هم صلاح زندگی بقیه که منفی نگم...حالا منم تعیین نکردم میگم تو رو ...

دیگه جای عمومی و این سایت و کاریش نمیشه کرد

اگه این تاپیک هارو ممنوع کنن ، در روز شاید نصف الانم بازدید نخوره

روی خودت کنترل داشته باش و تو تاپیک هایی که فکر می کنی حالت رو بد کی کنه نرو.

هر کسی حق داره راجع به دغدغه هاش و سوالاتش تاپیک بزنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️