2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 4730 بازدید | 390 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا داداش منی میاد لپمو میکشه ولی بوس نمیکنه منم فقط فش میدم🤣🤣🤣🥰داداشا خیلی عزیزن

عزیز که هستن ولی گاهی زله میکنن ادمو😂❤️

به قول فروغ :و این جهان پر است از صدای پای مردمی که همچنان که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تورا می بافند..:)

نامزد من قاچاقی حالیش نیس.یهو تو جمع میبینی میبوسه...خخخخ

خب خیلیییی خوبه کههه عالیه🥰😍من همسرم بغل میکنه منو میچسبونه ب خودش من وسط جمع یهو ولو میشم روی پاش دراز میکشم😁

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای جووونم چقد مهربونید همتون من چرا نمیتونممممم اخههه

مامان منم اصلا اهل بوس نیست اما من بوسش میکنم فکر نمیکنم هیچ وقت واسه بوسیدن هیچ کس پیش قدم شده باشن موقعی که کوچک بودم یادمه یکی بوسششون میکرد اروم میرفتن صورتشون را میشستن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مامان منم اصلا اهل بوس نیست اما من بوسش میکنم فکر نمیکنم هیچ وقت واسه بوسیدن هیچ کس پیش قدم شده باشن ...

وااای ماماینات منن😂ولی خودت خیلی خوبی افرین خیلی خوبه ادم مهربون باشه من دوس دارم مهربون باشم مثلا یکیو بعد از مدت ها میبینم فقط میگم وااای باچشای گشاد ولی نمیتونم بوس کنم طرف خودش میاد جلو 😐

آهان دستش درد نکنه دماغت در چه حاله خودت بهتری؟

فدااات بشمم مهربونم

ارره خوبم ولی نقاهت پدر درمیاره همش یا خوابم یا ابمیوه میخورم خسته شدم 🥲

داداشیمو قبل خواب😃

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.