2777
2789
پسره خیلی پچست

اختلافشون کمه یا سن پسره به نطرت بهترین راه حل چیه؟

حتی اگه زمان عقدو زیاد کنن؟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه پسره ادای بزرگا رو در میاره لفظ قلم حرف میزنه کلمه های گنده گنده به کار میبره 21 سالشه ولی انگا ...

به نظر من این ویژگی بدی نیست تا وقتی ک دختر اذیت نباشه من اینطور مردا رو بیشتر دوست دارم

الان ادعای بزرگی داره بزرگتر بشه یادش میوفته جوانی نکرده و به اندازه کافی نگشته و ...🥴

نه ادعای بزرگی از لحاظ مدل حرف زدن و اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

به نظر من این ویژگی بدی نیست تا وقتی ک دختر اذیت نباشه من اینطور مردا رو بیشتر دوست دارم

چجور مردا رو خب ببین من یه بار دیدمش به نظرم سعی داره خودشو بزرگ نشون بده که نچسب طور میشه مدل حرف زدنو و اینا

شما پسر طنز و بامزه باشه نمیپسندی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی پسره خیلی بچس

دختره هم بچس پیره خودش زن میخواد بقیه گفتن بزار دوسال دیگه پسره میگه نه من به بلوغ رسیدمو و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40