چن تا نکته رو میخواستم بهتون بگم که شاید برا شما هم آموزنده باشه. به نظر من صرف اینکه مرد شوهر ماست و چون متعهد هست ما هرکاری هم بکنیم اون حق خیانت نداره یه حرف کاملا غلط و بیهودس. چون واقعیت جامعه چیز دیگه ایه و میبینیم که اکثر مردا خیانت میکنن چه ما بهشون حق بدیم چه ندیم. به این چن تا نکته توجه کنید:
تنها ۱۲ درصد از مردان خیانتکار معتقدند که معشوقه شان اندام و چهره ای جذاب تر از همسرشان دارد به عبارت دیگر برخلاف تصور عموم، مردان به خاطر داشتن یک رابطه ی جنسی گرم تر با زنی زیباتر به سوی خیانت نمی روند بلکه دلیل اصلی آن ها برای خیانت، عاطفی است. ابتدا یک رابطه ی عاطفی بین مرد و معشوقه شکل می گیرد و رابطه ی جنسی به دنبال آن آغاز خواهد شد. دکتر نیومن به زنان توصیه می کند: «اگر از خیانت همسر خود می ترسید به دنبال ایجاد رابطه ی عاطفی محکم تر و عاشقانه تری با همسرتان باشید نه این که خود را لاغرتر کنید و یا سعی در زیباتر کردن چهره ی خود داشته با
تنها ۶ درصد از مردان با زنی رابطه ی جنسی نامشروع داشته اند که برای اولین بار او را دیده اند درواقع ۷۳ درصد از مردان قبل از برقراری رابطه ی جنسی با زنی، بیش از یک ماه او را می شناخته اند. این بدان معناست که زنان با مشاهده ی علایم هشداردهنده فرصت کافی برای پیشگیری از خیانت همسرانشان دارند. همواره به این علائم توجه داشته باشید: رابطه ی جنسی کمتر: اگر همسرتان کمتر از قبل مایل به برقراری رابطه ی جنسی با شماست، هوشیارتر باشید. پرهیز از تماس: اگر همسرتان ترجیح می دهد رابطه ی کلامی با شما نداشته باشد، کمتر به شما نگاه می کند و ترجیح می دهد کمتر در کنار شما باشد، این علایم را هشداردهنده تلقی کنید. بحران: اگر بیش از قبل دعوا می کنید و همسرتان معمولا در حال مشاجره با شماست، مراقب باشید. آغازگر جنگ: اگر در دعواها اغلب همسرتان آغازگر دعواست و مرتب برای شروع یک مشاجره به دنبال بهانه می گردد می توانید آن را یک علامت هشداردهنده بدانید. غیبت مکرر از خانه: این مهم ترین نشانه برای خیانت همسر شماست.
به یاد داشته باشید: زنان قدرت کافی برای مقابله با خیانت را دارند تنها کافی است از این باور که همه ی مردها مثل هم هستند و جز به رابطه ی جنسی به چیز دیگری فکر نمی کنند دست بردارند و در جهت بهبود شرایط زندگی مشترک خود تلاش کنند. لازم است زنان بیاموزند که برای مردان مهم ترین چیز در زندگی مشترک این است که ارزشمند و مورد احترام باشند و به مرد خود نشان دهند که تا چه اندازه به او احترام می گذارند و او را توانمند می دانند. دکتر نیومن می گوید: «زنان هنگام آغاز زندگی زناشویی با دقت و وسواس زیادی سعی می کنند بهترین مرد را برای زندگی مشترک خود انتخاب کنند اما پس از ازدواج هیچ اهمیتی به ایجاد یک رابطه ی زناشویی عمیق و پایدار نمی دهند. خیلی زود رنگ عشق از رفتارشان پاک می شود و دیگر به نیازهای عاطفی همسرشان توجهی نمی کنند
مرده هرزه هرزس عوضم نمیشه مرد باید خودش ذاتش خوب باشه اون موقع خیانت نمیکنه
اونا بحثشون کلا جداست عزیزم. یعنی 90 درصد مردا هرزه هستن؟ من به مردی که تو خونواده از جانب همسرش بی محبتی و بی مهری میبینن حق میدم خیانت کنن، حتی اونی هم که ذاتش خوب باشه ممکنه کم بیاره، همه که پیغمبرو معصوم نیستن
متن رو قبول دارم منهای اونایی که از زمان تجرد علاقه مند به روابط متعدد هستن و سرشتشون به این صورت شکل گرفته و بیمار هستن ؛ باقی آقایون بخاطر خلا هاشون خیانت میکنن درست مثل خانم هایی که بخاطر خلا هاشون خیانت میکنن
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
متن رو قبول دارم منهای اونایی که از زمان تجرد علاقه مند به روابط متعدد هستن و سرشتشون به این صورت شک ...
دقیقا خطاب این متن هم به همون آدمای اهل خونواده ای هستن که همسرشون کلا نمیبینتشون ، خطاب به اون خانومایی که که صب تا شب گوشی دستشونه محیط خونه رو گرم نگه نمیدارن. من هم مرد بودم خیانت میکردم قطعا. بهتره واقع بین باشیم تا ایده آل نگر
در کل هدفم از این تاپیک این بود که نزارید اولین خیانت رخ بده (منظور رابطه جنسی هست) چون بعد از اولین بار خیلی خیلی بعیده که دیگه مرد سمتش نره چون دیگه قبحش براش ریخته، همونطور هم که میدونید با داشتن فرزند طلاق گرفتن به همین راحتیام نیست و گاها مجبوریم با مرد خیانتکار تا ابد زندگی کنیم
فقط اگه خیانت دیدید ب روشون نیاارید بخدا تو دورو برم دیدم هرکس ب روش اورده دوسال بعد پشیمون شده
موافقم، اگه نمیخوان جدا بشن نباید کاری کنن که اگه قبلا با ترسو لرز و ترس از به هم ریختن زندگی خیانت میکرد این بار که ببینه زنشون فهمیدو بازم موند خیلی قبیح تر میرنو کارشونو میکنن
متاسفم برای شما واقعا. ناراحتید تشریف نیارید. این جور تاپیک ها بهتر از اینه که به خودتون زحمت چهار خ ...
عزیزم دیشب متوجه شدم اینجا بیشعورسایت هرچی شعور پایین و بی فرهنگ جمع شدن فقط میخوان یچیزی تایپ کنن من دیشب ی تاپیک زدم کل مقدسات و امامان و زیر سوال بردن خیلی بیفرهنگن اخرسر گفتن موادی.دروغگو.فالگیر.پول مارو میخوای بدزدی یعنی خاک برسر اون ادمای دیشب ک تو تاپیک من چرت و پرت گفتن.واس چی تاپیک هشدار میزنی حقشونه اینجا تاپیک بزنن بازم خیانت توروخدا چیکار کنیم?اونموقع ک دهنشونو باز میکنن و بی حرمتی میکنن باید فکر کنن.البته منظورم به این خانم ک الان ب شما گف نبود به اون بیشعورهای دیشب بودم الهی جوابشون با همونی ک مسخرش کردن
عزیزم دیشب متوجه شدم اینجا بیشعورسایت هرچی شعور پایین و بی فرهنگ جمع شدن فقط میخوان یچیزی تایپ کنن م ...
کلا مردم ما مقاومت عجیبی نسبت به یه مطلب آموزنده دارن، همه فقط از تاپیکایی استقبال میکنن که یکی بیاد از بدبختیش بگه بقیه هم قضاوتش کنن با اون فکر نابخردانشون(البته نه همه ولی اکثریت) . جهان سومی بودن یعنی همین، به خودشون زحمت یه صفحه خوندنو نمیدن و گارد میگیرن اونوقت نظرات صد من یه غاز بقیه رو با وجد میخونن. اصلا برام مهم نیس، اگه 10 نفر هم ازین مطلب استفاده کرده باشن برا من کافیه