2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 27 پست
مرده هرزه هرزس عوضم نمیشه مرد باید خودش ذاتش خوب باشه اون موقع خیانت نمیکنه

اونا بحثشون کلا جداست عزیزم. یعنی 90 درصد مردا هرزه هستن؟ من به مردی که تو خونواده از جانب همسرش بی محبتی و بی مهری میبینن حق میدم خیانت کنن، حتی اونی هم که ذاتش خوب باشه ممکنه کم بیاره، همه که پیغمبرو معصوم نیستن

متن رو قبول دارم منهای اونایی که از زمان تجرد علاقه مند به روابط متعدد هستن و سرشتشون به این صورت شکل گرفته و بیمار هستن ؛ باقی آقایون بخاطر خلا هاشون خیانت میکنن درست مثل خانم هایی که بخاطر خلا هاشون خیانت میکنن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا بحثشون کلا جداست عزیزم. یعنی 90 درصد مردا هرزه هستن؟ من به مردی که تو خونواده از جانب همسرش بی ...

این حقو ب زنام میدی ک اگ محبت ندیدن خیانت کنن؟

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
متن رو قبول دارم منهای اونایی که از زمان تجرد علاقه مند به روابط متعدد هستن و سرشتشون به این صورت شک ...

دقیقا خطاب این متن هم به همون آدمای اهل خونواده ای هستن که همسرشون کلا نمیبینتشون ، خطاب به اون خانومایی که که صب تا شب گوشی دستشونه محیط خونه رو گرم نگه نمیدارن. من هم مرد بودم خیانت میکردم قطعا. بهتره واقع بین باشیم تا ایده آل نگر

در کل هدفم از این تاپیک این بود که نزارید اولین خیانت رخ بده (منظور رابطه جنسی هست) چون بعد از اولین بار خیلی خیلی بعیده که دیگه مرد سمتش نره چون دیگه قبحش براش ریخته، همونطور هم که میدونید با داشتن فرزند طلاق گرفتن به همین راحتیام نیست و گاها مجبوریم با مرد خیانتکار تا ابد زندگی کنیم

فقط اگه خیانت دیدید ب روشون نیاارید بخدا تو دورو برم دیدم هرکس ب روش اورده دوسال بعد پشیمون شده

روز و شب قصه ببافی که تورا میخواهد ..باز پیچیده ترین فکرخیالت باشد...توی تنهایی خود فکر مسکن باشی..قرص اعصاب فقط چاره حالت باشد.... 
فقط اگه خیانت دیدید ب روشون نیاارید بخدا تو دورو برم دیدم هرکس ب روش اورده دوسال بعد پشیمون شده

موافقم، اگه نمیخوان جدا بشن نباید کاری کنن که اگه قبلا با ترسو لرز و ترس از به هم ریختن زندگی خیانت میکرد این بار که ببینه زنشون فهمیدو بازم موند خیلی قبیح تر میرنو کارشونو میکنن

متاسفم برای شما واقعا. ناراحتید تشریف نیارید. این جور تاپیک ها بهتر از اینه که به خودتون زحمت چهار خ ...

عزیزم دیشب متوجه شدم اینجا بیشعورسایت هرچی شعور پایین و بی فرهنگ جمع شدن فقط میخوان یچیزی تایپ کنن من دیشب ی تاپیک زدم کل مقدسات و امامان و زیر سوال بردن خیلی بیفرهنگن اخرسر گفتن موادی.دروغگو.فالگیر.پول مارو میخوای بدزدی یعنی خاک برسر اون ادمای دیشب ک تو تاپیک من چرت و پرت گفتن.واس چی تاپیک هشدار میزنی حقشونه اینجا تاپیک بزنن بازم خیانت توروخدا چیکار کنیم?اونموقع ک دهنشونو باز میکنن و بی حرمتی میکنن باید فکر کنن.البته منظورم به این خانم ک الان ب شما گف نبود به اون بیشعورهای دیشب بودم الهی جوابشون با همونی ک مسخرش کردن

عزیزم دیشب متوجه شدم اینجا بیشعورسایت هرچی شعور پایین و بی فرهنگ جمع شدن فقط میخوان یچیزی تایپ کنن م ...

کلا مردم ما مقاومت عجیبی نسبت به یه مطلب آموزنده دارن، همه فقط از تاپیکایی استقبال میکنن که یکی بیاد از بدبختیش بگه بقیه هم قضاوتش کنن با اون فکر نابخردانشون(البته نه همه ولی اکثریت) . جهان سومی بودن یعنی همین، به خودشون زحمت یه صفحه خوندنو نمیدن و گارد میگیرن اونوقت نظرات صد من یه غاز بقیه رو با وجد میخونن. اصلا برام مهم نیس، اگه 10 نفر هم ازین مطلب استفاده کرده باشن برا من کافیه