امروز صبح ی کاری داشتم از خونه زدم بیرون و به خانوادمم گفتم ساعت ۱۲ میام....من نمیدونستم میخوان برن جایی حتی بهم نگفتن، نمیدونستم واقعا انقد براشون بی اهمیتم که حتی نگفتن خونه نیستیم.. وقتی برگشتم کم مونده بود درو بشکنم و کسی تو خونه نبود همسایه ها گفتن خونه نیستن...منم همینطور تو سرما تو خیابونا قدم میزدم تا بیان...از بس حالم بد بود و اعصابم خراب بود وقتی مادرم اومد بهش بی احترامی کردم گفتم حداقل کلید میدادی یا میگفتی خونه نیستم...کلی داد زدم چون واقعا تو خیابونا بودم فقط، بعد پدرم اومد یه چک خیلیی محکم زد تو گوشم ب طوری که هنوز صورتم قرمزه، موهامو کشید و نصف موهام ریخت (از بچگیم سر کوچیکترین و بی اهمیت ترین چیزا منو میزد) با اینکه گاهی اوقات مهربونه یا باهام شوخی میکنه و هرچی بخوام واسم فراهم میکنه ولی تو کتک زدن اصلا رحم نداره اصلاا، واقعا حق با کیه؟💔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.