daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3184 عنوان دنیا گرده 124 بازدید | 17 پست دنیا آنقدر گرده که کسی که بچگیام توانایی های منو زد تو سرم و مسخرم کرد که برم تو فلان شغلالان خودش داره اونو میخونه این موضوع ۱۲سال طول کشید...من فقط یه بچه ۴ساله بودم هنوزم اون حرفا یادمهاین بچه هنوزم سر اون تحقیر حرص میخورد تا که امروز رسید ... من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟ دیروز | 20:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_حاج_فتاح عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 206 منم انقد ازینا دیدم هر چی به دهنشون میومد میگفتن و مسخره میکردن الان بدتراش سرشون اومده
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3184 منم انقد ازینا دیدم هر چی به دهنشون میومد میگفتن و مسخره میکردن الان بدتراش سرشون اومده فکر میکنن بچه ها حافظه ندارن یادشون میره... من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14867 منم انقد ازینا دیدم هر چی به دهنشون میومد میگفتن و مسخره میکردن الان بدتراش سرشون اومده واقعا سرشون می یادچقدر منتظرم یه نفر تاوان کاراش و رفتاراشو بده من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3184 بله زمانش خواهد رسید.. آره و وقتیکه برسه طعم قشنگی داره من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3184 واقعا سرشون می یادچقدر منتظرم یه نفر تاوان کاراش و رفتاراشو بده حتما میاد... من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14867 حتما میاد... کاش بیاد کاش ... من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
گل_پیچک_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 530 وای منم منتظرم اونایی که اذیتم میکردن تاوان بدن هرچند از قبل از خجالتش ن دراومدم اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره
عروس_حاج_فتاح عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 206 واقعا سرشون می یادچقدر منتظرم یه نفر تاوان کاراش و رفتاراشو بده من هرکیو دیدم که بد زبون بوده به سرش اومده حتی اونیکه قصدش شوخی بوده
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3184 وای منم منتظرم اونایی که اذیتم میکردن تاوان بدن هرچند از قبل از خجالتش ن دراومدم من چون فامیل نزدیکم بود نتوانستم چیزی بگم و خب یه بچه نمیتونه چیزی هم بگه ...انشاالله میاد من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14867 من هرکیو دیدم که بد زبون بوده به سرش اومده حتی اونیکه قصدش شوخی بوده آدم بد زبون آدم هرزه آدمی که حتی تهدیدم کردآخ که چقدر دلم میخواد ذلیل شدنش رو ببینم من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
گل_پیچک_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 530 من چون فامیل نزدیکم بود نتوانستم چیزی بگم و خب یه بچه نمیتونه چیزی هم بگه ...انشاالله میاد من علاوه بر فامیل همسایه ها هم هستن اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره
عروس_حاج_فتاح عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 206 آدم بد زبون آدم هرزه آدمی که حتی تهدیدم کردآخ که چقدر دلم میخواد ذلیل شدنش رو ببینم مطمئن باش میبینی شاید دیر بشه ولی میبینی