2777
2789
جدی؟فک میکردم هیچکس نگه ساینااخه شنیدم دوتاش عین همن ولی کوییک قشنگتره

عزیزم قشنگ تر درسته اما به مسافرت اینا هم فکر کن کجا بزاری وسایل رو؟

و اینکه همسر من بدنه خودرو ماشین میفروشه همیشه شنیدم میگه بدنه کوییک نایابه و قیمت خیلی بالاتر و خریدار مجبورهستش بخره

باز هر جور صلاحه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نانزدت خیلی بی لول بوده کی کوییک سوار میشه اخه😂 ب دنده چپت تو همون کوییک شیشه دودی یه جوری میزدیش ک ...

من احمق تر بودمکه به کسی که کوییک داره بله دادم

خاله زنک خالص بود بنده خدا

هموننن.متاسفانه کاری کرده بود ازش میترسیدم وگرنه زوزم میرسید بزنمش

الان کوییک مدل ۹۹ مثلا ۵۰۰ و خورده ایهساینا همینطور نهایت ۶۰۰ تومنه

خب اگه بودجه ات پایین تره امروز یه پارس 90 خریدن 400

شما 500 هم بخرید همچین چیزیو می ارزه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

گه نخور زر اضافی زدی جوابتو دادن

بیچاره ی گدا همون برو فکر ارزوی خریدن پراید باش و از تحصیلات و شعور و ادب و پدر و مادر درست و حسابی بی بهره باش،. و هر روز از بیسوادی و نداشتن فهمت در پی حس ششم باش 🤭😃😃 خدا به داد بچه ات برسه که یه نسل کثیفی مثل تو رو بایددنباله رو باشه

گه نخور زر اضافی زدی جوابتو دادن

متأسفانه چون بی سواد هم هستی درصد بسیاری ساینا. رو گفتن البته تقصیری نداری چون معلوم با موتور میری که ارزوی داشتن پراید واست خیلی زیاده واست ارامش ارزو میکنم و انشالله یارانه ای که قراره سرماه بگیری که امورات زندگیت بگذره 😄😄