2777
2789
عنوان

اوایل بارداری زیر شکم درد میگیره؟

266 بازدید | 17 پست

بچه ها پست های زیادی زدم نمیدونم چطور برم پاکشون کنم یا نگاشون کنم چطور یه؟

و اینکه از اون رو،زی که 9 اردیبهشت بود گفتم لکه بینی داشتم این چند روز زیر.دلم درد میکنه بعضی وقتا تیر میکشه بعضی.وقتا  پهلو چپ یا راست تیر میکشه. 

به نظرتون اگر بارداری باشه این دردا هست یانه؟

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم
من درد مثل پری ولی خفیف تر دارم زیر دلم بیشتر قسمت رحمه قبل از موعدم تخمدان چپم خفیف درد میکرد.ولی ل ...

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی

چند روز بعد موعد جواب بیبی قطعیه؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد مثل پری ولی خفیف تر دارم زیر دلم بیشتر قسمت رحمه قبل از موعدم تخمدان چپم خفیف درد میکرد.ولی ل ...

مشکل اینه من پریود میشدم دردی نداشتم که الان تشخیص بدم اصلا نمیدونم تخمدان هام کجان🙈🙈🙈

من که سیکلام نامرتب بود و ازموقعه اقدام ۴۲ روزه شدم من روز ۴۶ تست زدم مثبت شد

اوکی عزیزم ممنون

واسه من ۳۵روزست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
لزار وقای از موعدت گذشت بزن چون من دوماه قبل بارداری برا اولین بار سیکلم ۵۰ روزه شد ماه بعدش ۳۱ روزه ...

الان دو روز گذشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندم سیکلتی اکه از پری گذشته تست بزن اگه لکت بخاطر لانه گزینی باشه الان تست نشون میده

والا من ماه پیش 26  فروردین پر شدم تا 1 معمولا 5 روزه ام بعدش الان من روز 2 و3 و 5 و 9 اقدام داشتم که روز9  بعد نیم ساعتی  دو قطره خون بعد ادرار دیدم دیگه ندیدم . الانم از اون روزارو دلم تیر میکشه و.. بی نهایت عرق میکنم و هرچند ساعت انگار موتورم جوش میاره خود به خود داغ میشم وعرق دارم😂