2777
2789
اخه شما بگو مگ پالتو ارزون هم هس که بپوشه

خواهر من چهار پنج تا پالتو داره هر کدوم یه رنگ ! سه چهار تا بوت و نیم بوت داره، یعنی از دوازده سال پیش ک عروسی کرده بود اینا رو خریده بود، همون موقع ها که همه میتونستن همه چیو چندتا چندتا بخرن! همه رو خوب نگه داشته و هر روز هم یکیشون رو میپوشه، بقول خودش الان سه ساله هیچی نتونسته بخره، هرچی داره مال قبله!

حتما بپوشه بره تو خیابون مردم میگن، بابا اینا چقدر پولدارن، چه پالتوهای گرون و خوشگلی می پوشن!😀😀😀

خواهر من چهار پنج تا پالتو داره هر کدوم یه رنگ ! سه چهار تا بوت و نیم بوت داره، یعنی از دوازده سال ...

در راستای تایید کامنتت من امروز پالتوی نامزدیمون پوشیدم

مال ده ساله پیشه

۲۵۰ هزار پولش دادم یه خز خوشگل هم داره،کهنه شده اما هنوز ابهت داره😌

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کوچه خودت رو ملاک قرار میدی؟ واقعا یبکبار رفتی با مغازه دار صحبت کنی؟ برو ببین دکترا چی میگن میگ ...

صحبتو ولش کن .توعمل میبینم .من خودم نمیتونم سالی یدونه شلوارم بخرم ولی اکثر وقتا توبازارم همه مغازه هاشلوغه .توعید کلی سود کردن ولی الکی میگفتن نه وضع خرابه .باید توشون باشی ببینی چقدر الکی اه وناله میکنن واسه این که چشم نخورن به قول خودشون .اگه واقعا انقدر وضع خراب بود همه اینجوری سکوت نمیکردن یه قشر ضعیف داره یه قشر مرفه ضعیفه کلا توجامعه محوه مرفه ام براش مهم نیست وپول رو پول میزاره ولی الکی میگه ندارم اون خیلی ضعیفا صداشون شنیدع نمیشه وسرکوب میشن هر بار مرفه هاهم به هیچ کجاشون نیست

واقعا فکر میکنی کل کشور چهارتا ادم اطراف شمان؟هرچند همون خرید از مغازه و دو تا لباس خریدن هم ثروتمند ...

خودتونو دارید گول میزنید .باور کنید اکثرا به اون حد فقر وبدبختی نرسیدن که فشار رو حس کنن .الان یه زندگی معمولی تو ماه انقدر هزینه دارع که اصلا به کافه ولباس نمیرسه ولی مردم نه تنها اون حداقل هارو تامین میکنن پول کافه ولباس ومهمونی رو هم دارن.الان توخودت اگه پول اجاره وگوشت ومرغ و..گاز وبرق وآبو نداشته باشی میری لباس ولوازم مراقبت پوست وآرایشی وعروسک و..میخری ؟ولنتاین میگیری ؟دغدغه روز زن ومرد داری؟والا من روز زن عذا گرفتم چون از پس خرید دارو هامم برنمیام چه برسه کادو روز مادر و..ولی بقیه توهمین سایتم کلی کادو گرفتن .این تورم وگرونی با خرجا ورفتارای مردم جور درنمیاد حقیقتا

دانشجویی ولی یه تحلیل درست نمیتونی بکنی میدونی پدیده رژ لب تو اقتصاد چیه؟

اتفاقا شما هانمیتونید تحلیل درست بکنید .لون پدیده واسه این سطح تورم ایران معنی نداره وقتی حتی یه لباس ویه جفت کفشم قیمتش نجومی باشه وتوحداقل های زندگیتم نتونی تامین کنی دیگه اثر رژ لب غیر منطقیه .همین الان بگن یک هفته تعطیله تهران که یک هشتمه جمعیت ایرانه از سکنه خالی میشع همه میرن مسافرت موقعه اعتراضم همه میچپن توخونه هاشون تعداد آدمایی که توصف دلار وطلا هستن از معترضا بیشتر میشه . باور کن اگه کارد به ستخون برسه مردم بادندون شکم مسعولو پاره میکنن .ولی برعکس الان دغدغشون شب یلدا وروز زن وولنتاینه بیشتر

ببین قشنگ درکت میکنم، خواهر کوچیکه منم اینجوریه، به قول شما با عروسمون خونه ی مامانم قرار میزاره، بع ...

واااااای یعنی انگار خواهرای منو توصیف کردی

انگار خونه ما بودی،قشنگ رفتاراشونو دیدی

تا بوده ک ما بچه هاشونو بزرگ کردیم

الانم تا میان خونمون،انگار نه انگار بچه ای چیزی دارن

حتی به بچه هاشون تذکر هم نمیدن

چند بار هم ک چیزی گفتیم یه مدت قهر کرد،باز روز از نو،روزی از نو

من یه مدت مثل خودشون دست ب سیاه و سفید نمیزدم،حرصم میگرفت ازشون،ولی چیکار کنم،مامانمو میبینم دلم ریش میشه

با این سن با این کمردرد و زانو درد،بذار بردار اینا شده

دیگه چیکار میشه کرد،قسمت ما هم این بوده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

واااااای یعنی انگار خواهرای منو توصیف کردیانگار خونه ما بودی،قشنگ رفتاراشونو دیدیتا بوده ک ما بچه ها ...

حرص نخور، سعی کن روزایی که میان برنامه داشته باشی، بری بیرون.

من گفتم اونا بودنی نمیرم.

مخصوصا خواهر کوچیکم، یا به قول شما باید عین اونا بشینم، یا مثل خدماتی جلوشون کلا خم و راست بشم.

باورت میشه مامانم محلسی، چیزی داره، من ده بار جلو خواهرم مثل بقیه مهمونا ، چایی میگیرم

حرص نخور، سعی کن روزایی که میان برنامه داشته باشی، بری بیرون.من گفتم اونا بودنی نمیرم.مخصوصا خواهر ک ...

زیاد بیرون نمیرم

یه وقتایی میدونم میان،میرم بیرون دنبال کار،برمیگردم تا خونه ترکیده

ظرف میوه شونو جمع نمیکنن،لباس و اسباب بازی بچه هاشون تو خونه پخش و پلا

دلم واسه مادرم میسوزه،تا اونا میان،این بنده خدا تو آشپزخونه درنمیاد

اووووووووج ابراز محبتشون هم اینه،مامان ول کن،بیا بشین

فک میکنن معجزه میشه ظرفا خودشون شسته میشن،غذا خودش پخته میشه،چای و میوه خودشون آماده میشن

من ک میرم،طفلی پدر مادرم ک افتادن گیر قوم مغول

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من مولفیکس سایز ۵میگیرم ۳۰۰

من شوهرم مغازه داره گفت قیمت جدید جنس اوردم شده ۵۰۰ از ظهر داره میگه باهاش کار کن از جیش بگیرش

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
من شوهرم مغازه داره گفت قیمت جدید جنس اوردم شده ۵۰۰ از ظهر داره میگه باهاش کار کن از جیش بگیرش

شاید این دفعه منم برم سورپرایز شم ،پریروز گرفتم من ۳۰۰

آره منم بعد عید میگیرم الان هوا سرده سختمه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
بخاطر امثال تو که همش در حال مالیدن هستین وضعمون اینه

من اگه اهل مالیدن بودم از دانشگاه دولتی اخراجم نمیکردن شما هاهستید که تومجازی همش درحال چسناله ای وپای عمل که میرسه کنار میکشید وقایم میشید که بقیه تاوان بدن ،بگید شد شد نشد چیزی رو از دست نمیدید وبه زندگی وتفریحتون میرسید.امثال شما هافقط حرفید یکی از همین مسئولین که بدبختتون کرده بیاد شهرتون جلوش کله ملق میزنید از خوشحالی متاسفانه این دوروی رو دیر فهمیدم وخریت کردم وبدم تاوانشو دادم