2777
2789
اخه هر وقت چیزی ازش میدیدم دلم میلرزید قبل از ازدواجم حتی اسمشو میشنیدیم دلم میلرزید اسمش واسم یه جو ...

بله اینا همش لطف خدا بوده

برای منم همینطور شد

الان هیچ حسی بهش ندارم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

آورین پسر👍

متشکرم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته غم داره اما در کنارش قشنگی و جذابیت هم دارهفداکاری و هزاران چیز دیگه حالا منی که نشستم این وسط ...

پ واسه همینه🥴🤦😂😂😂خدانکنه تجربش کمی چون پیرت میکنه حتی اگه بهش برسی دائم پر عذابی میدونی چرا؟یه روز یاهات سرد یرخورد کنه کلی استرس میاد سراغت نکنه دیگه دوسم نداره با جنس مخالف شوخی کنه کلی استرس میگیری که نکنه ازش خوشش اومده و ....کلا عشق زمینی خیچ خوب نیس

دورش . میگشتم. دورم میزد💔🕊️

بله اینا همش لطف خدا بودهبرای منم همینطور شدالان هیچ حسی بهش ندارم

بله قطعا

احسنت به شما

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پ واسه همینه🥴🤦😂😂😂خدانکنه تجربش کمی چون پیرت میکنه حتی اگه بهش برسی دائم پر عذابی میدونی چرا؟یه ...

اووو چقدر دردسر داره

منم حوصله همین چیزاشو ندارم

هرچی دوست و رفیق دیدم افسرده شدن، منم ترجیح دادم پادشاهی کنم واسه خودم😂

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

پ واسه همینه🥴🤦😂😂😂خدانکنه تجربش کمی چون پیرت میکنه حتی اگه بهش برسی دائم پر عذابی میدونی چرا؟یه ...

بهت پیشنهاد میکنم با کسی ازدواج کن که دوستت داشته باشه

بعد ازدواج عاشقش میشی

اووو چقدر دردسر داره منم حوصله همین چیزاشو ندارمهرچی دوست و رفیق دیدم افسرده شدن، منم ترجیح دادم پاد ...

آورین اورین پادشاهی بکن😂😂سلطنت کن واس خودت

بهت پیشنهاد میکنم با کسی ازدواج کن که دوستت داشته باشه بعد ازدواج عاشقش میشی

خیلی موافق حرفتم👍تا یحایی میتونیم تحمل کنیم ما مردا بی توحهی رو نمینونیم زیاد تحمل کنیم

خیلی موافق حرفتم👍تا یحایی میتونیم تحمل کنیم ما مردا بی توحهی رو نمینونیم زیاد تحمل کنیم

وقتی عاشقت باشه با دار و ندارت کنار میاد

با مثلا سلیقه خاصی که داری کنار میاد

مثلا بخاطر تو ممکنه قید چیزای که قبلا بخاطر داداشش یا باباش نمیزده میزنه بخاطر تو

و این خیلی لذت داره

اگه زمانی فهمیدی کسی دوستت داره شرایط ازدواج داشتی برو جلو با خانواده ردیف ش کن

وقتی عاشقت باشه با دار و ندارت کنار میاد با مثلا سلیقه خاصی که داری کنار میاد مثلا بخاطر تو ممکنه قی ...

نه زنها زود خسته میشن بعد یه مدت دلشو میزنی