2777
2789

چندماه پیش ک طلا گرمی نه میلیون بود پارتنرم سر ی قضیه ثابت شدن گفت ک خودمو ثابت کنم و ...خب بحثش سر طلا و اینا بود خلاصه ک خیلی دوسش داشتم و اعتماد کامل ک قرار شد بفروشم طلا ب گفته خودش طلا رو قبول نکرد گفت پولشو بده حالا اون تایم نه و نیم گرم طلا بود ک شد شصت و دوتومن همون روزا شش میلیونشو پس گرفتم و خلاصه مابقیش دستش موند هی گفت این ماه میدم فلان ماه میدم ک الان چندماهه میگذره و هنوز پس نداده هر طوری صحبت میکنم میگه ندارم اون مقدار طلا رو بدم بجاش صد میل صد و خرده ای بهت میدم اسفند خیلی ناراحتم کلی ضرر کردم واقعا ب اشتباه کردن افتادم 😞

ملت به شوهرشون به زور طلا میدن تو به پارتنر طلا دادی

من اب از دستم نمیچکه :|

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا تو باشی که از این غلطا واسه دوست پسرت نکنی 😒خیلی ساده ای بجای اینکه اون برات بخره تو چرا براش فروختی دختررررررر

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

دنیا پر از دختراییه که به پسرا پول میدن و همشون، بدون شک همشون پشیمون میشن. چون پسری که مردونگی داشته باشه از دختر مردم که معلوم نیست همسر آینده اش بشه یا نه پول نمیگیره.

تجربه تلخی شد ولی پر از درسه برات.

🤍

دنیا پر از دختراییه که به پسرا پول میدن و همشون، بدون شک همشون پشیمون میشن. چون پسری که مردونگی داشت ...

چکار کنم جبران شه این تجربه تلخ چکار کنم بعد پس گرفتن پولم انتقامشو بگیرم خستم هرروزم پراسترسه ناراحتم ظلم بزرگی درحقم شده