2777
2789
رانندگی ببخشید حمالی کردنه فقط همش تو راه هر چی هم در بیاد خرج ماشینه تو رانندگی فقط راننده ترانزیت ...

من همسرم ترانزیت داره ولی همش تو راه نیست هفته دوروز خونه نیست پنج روز هست سر مرز راننده داره میبره اتفاقا من خیلی راضیم پنج روز خونس همسرم چون مهندس عمرانه سر پروژه های خودشم میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا قسطی میگیرن کارت ملی هاشونو و جعبه گوشی رو گرو میزارن دوستم سالن زیبایی داره قسطی گرفته🤣

والا قسطی هم باشه بازم خوبه اخه ایفون قبلیشم داره گوشی قبلیش باز ۱۴ بود

والا با خرجایی که زنش میکنه بنظرم شغل خوبیه 😂

من همسرم ترانزیت داره ولی همش تو راه نیست هفته دوروز خونه نیست پنج روز هست سر مرز راننده داره میبره ...

اره میگم ک ترانزیت خوبه ما هم راننده ترانزیت داریم ساختمون سازه تو کرج تهران وضعشون هم خوبه اکثرا ولی ماشینای دیگ زیاد جالب نیس

اره میگم ک ترانزیت خوبه ما هم راننده ترانزیت داریم ساختمون سازه تو کرج تهران وضعشون هم خوبه اکثرا ول ...

خوبه ولی ما دوساله ازدواج کردیم همش میره جا قسط قرض چون با قسط قرض هرچی داشتیم نداشتیم خریدیم بدون کمک کسی حتی پدر مادرش ازدواج کردیم قاشقی بهمون ندادن حتی پاتختیم چیز ناچیزی بود دادن پس بردن و پاگشاهم همسرم کرد خودش کادو داد

والا قسطی هم باشه بازم خوبه اخه ایفون قبلیشم داره گوشی قبلیش باز ۱۴ بود والا با خرجایی که زنش میکنه ...

بستگی داره باز اینکه چیکار میکنه و چی میبره دوست شوهرم راننده بود چند سال قبل ولی ی کارایی کرد ک نمیشه بگم الان کارخونه داره

چند نفری رو دیدم همش ناله میکردن ک ماشین خرابه در نمیاد

خوبه ولی ما دوساله ازدواج کردیم همش میره جا قسط قرض چون با قسط قرض هرچی داشتیم نداشتیم خریدیم بدون ک ...

خیلی خوبه قدر بدون

همسر من باباش ی مقداری کمک کرد همونطور هم شوهرم هواشونو داشته و داره هر جا میشینن میگن ما دادیم ما کردیم ..

خیلی خوبه قدر بدونهمسر من باباش ی مقداری کمک کرد همونطور هم شوهرم هواشونو داشته و داره هر جا میشینن ...

قدر میدونم خودمم خیلی پشتشو گرفتم طلا شصت کرم براش فروختم ماشین بابام خریدبرا زیر پام براش فروختم خیلی تو ای دوساله کمکش کردم ولی خانوادش هیچ مهم نیست کمکشون حسودی نکن کافیه برامون

قدر میدونم خودمم خیلی پشتشو گرفتم طلا شصت کرم براش فروختم ماشین بابام خریدبرا زیر پام براش فروختم خی ...

دقیقا منم دو بار طلا فروختم برای شروع کار و خرید ماشین

ب چشمشون نمیاد فقط میگه اونی ک ما دادیم باعث شده شما پیشرفت کنین🤣

بابای من میخواد برای داداشم خونه بخره یا اطرافیانم حالا نمیگم همه اکثرا به بچه هاشون در حد توان کمک میکنن چون الان خیلی سخت شده همه چی زمان قدیمم نیست اینا فکر میکنن فقط خودشون کمک کردن ببخشیدا میگن بیاید زیرمونم شما تمیز کنید🫢

دقیقا منم دو بار طلا فروختم برای شروع کار و خرید ماشینب چشمشون نمیاد فقط میگه اونی ک ما دادیم باعث ش ...

نه ولا من یه قاشقی بهم ندادن حتی میگم پول پاتختی آمدن خوردن و ریخت پاس کردن برداشتن خخخ ولی خداروشکر میکنم الان راحتیم همسر میگه اینطور خوبه منت کسی رو سرمون نیست درسته اذیت شدیم ولی هرچی داریم نداریم مال خودمونه زحمت تلاش هردومونه