2777
2789
عنوان

شوهرم فهمیده ت سایتم😂خودش چک کرده سایت رو

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 87 پست
یادمه تو یه تاپیک نوشته بودی نکنه قبل من با دختری تو این خونه هه بوده. .آخه به آشپزخونه خیره شد خندی ...

واییییی یا امام زمان دیدهههه💔💔یادم رفته بود میگه شکاکه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

😂😂😂😂تو هم به گوشی اون تجاوز کننن

من باید به ...خودش هی بابا هی بابا هیچی بهمنگفت ولی تعجیبکردم فرداش بهمگفت ت اولین نفری هستی اینجا پانو میذاری من خیلی پاک بودم یا حتی شبش عصبی بود وقتی امدم خونه گفتم چیشده گفت هیجی برم بخوابم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییی یا امام زمان دیدهههه💔💔یادم رفته بود میگه شکاکه

وای منذدیدم داری میخندی گفتم.دیگه ناراحت نکن خودتو ولش کن.الان گفتم یادت اومد؟خودت یادت نبود؟

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد

حرف درستی میزنه شوهرت عزیزم

تو زندگی مشترک وقتی تو یا همسرت با چیزی ناراحت میشه و مشکل داره باید گزاشت کنار چون هیچی از زندگی مشترک ادم مهم نیست مخصوصا این مجازی که کلا نظرا متفاوته و باعث گمراهی تو زندگی واقعی میشه

اگه این چیزیه که اذیتش میکنه بنظرم بزارش کنار

آرامشی که تو زندگیت هست رو بخاطر این چیزا ارزش نداره خراب کنی

ادم اگه بدونه طرفش از یه چیزی ناراحت میشه و اونو ادامه بده بی خبر ازش میشه روش اسم خیانت گزاشت.

موفق باشی خوشگله

😂😂ولی من همه چیو راست گفتم راحت شناسایی میشم

منم همون اول همه چیز راست و حقیقت گفتم ولی خداروشکر من سریع تندتند پاک کردم تاپیکامو وگرنه ک شاید اونام توی سایت نی نی سایت عضو باشن من اسمم راضیه هست ولی اسممو زدم صبا ک نفهمن مثلا خیر سرم خخخخ🤣🤣🤣

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

من باید به ...خودش هی بابا هی بابا هیچی بهمنگفت ولی تعجیبکردم فرداش بهمگفت ت اولین نفری هستی اینجا پ ...

طوری نیست حالا که شده حداقل میدونه تو روش حساس ی. تو خیلی جاها گفته بودی دلت براش تنگ شده. اینا رو هم دیده و دوست داشتنتو.

طوری نیست حالا که شده حداقل میدونه تو روش حساس ی. تو خیلی جاها گفته بودی دلت براش تنگ شده. اینا رو ه ...

الان حالم بده آمپول زدم پروژسترون و خیلی بی حال و بی حوصلم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

یآدم رفته بود تاپیک رو

ببین وای از این جا نرو.البته اگه میدونی بینتون خراب نمیشه. آخه چرا تو با این سنت نباید بیای یه سایت .اونم زنونه. وقتی گفت منم میام پس باید میگفتی این یه سایت زنانه هست. معلومه که تو نباید بیای. ولی نذار برات تعیین تکلیف کنه. آروم بهش بگو دعواتون دوباره نشه. تو فکر اینم حالا میاد اینا رو هم میخونه.😂😂