2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130060 بازدید | 1218 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یه فرصت دیگه بهش می دادید . این خانم به احتمال زیاد اعتماد به نفس پایین داره . قصدش اذیت کردن شم ...

برعکس کسی ک اعتناد بنفس پایین داره روش نمیشه هی کنسل کنه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
خودتو وارد همچین بازی دیگه نکن تهش داداشت میگه تقصیر توهه .انتخاب توهه

میخواد نشون بده که من عجله ای برای اینکار ندارم . بقولی کلاسشو ببره بالا. کلا این جور آدما از اصالت خوبی برخوردار نیستند

اولین بار ازاین جعبه صورتی ها فکرکنم گلد کلاژن...عزیزم من به مشکلی پیش اومد یهو ده پانزده کیلو کم کر ...

دقیقا منم چربی زدم رفت یک ماهه

دیگه فقط ژل نواحیی که لازم داره

تو دقیقا چیا خوردی صورتت پر شد ؟؟؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اونو ولش من خوبم عین میگ میگ میام سرقرار 😁😂😂ولی جدی برادرت شغل خوبی داره اگ خوش اخلاقم باشه دختر ...

بنظرم این معرف هم بیخیال بشه معلومه کیسهاش چجورین

آخه حیاط بیمااارستان؟

حالا اگ همون بیمارستان شاغل بود ی حرفی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

اسی اگررر خواستی کلا مورد رو کنسل کنی بهش بگو داداشم خیلی منظمه و روی تایمی که کار دارع حساسه و شما دوتا توی این موضوع بهم نمیخورید و بعدا مشکل میشه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
حداقل آب بریز بعد جارو بکش کلشو بااب نشور

اگه بخاطر وضعیت آب میگی مصرف آب کل ج کشور چه خوردن چه شستن و استحمام و... تنها پنج درصد مصرف آب کشور هست. وضعیتی که امروز داریم بخاطر استفاده نادرست در بخش کشاورزی و صادرات غیرمستقیم آب هست یعنی ۹۵درصد آب تو این مورد مصرف شده .

مثلا هر یک کیلو هندوانه ۲۹۰لیتر آب مصرف میکنه گه با تناژ میلیونی صادر میشه و کشت چغندر ۵۰لیتر که بجز آسیب مصرفی آب و ریزش شهرها سالی دو میلیون دلار فقط همین ی مورد سالانه زیان میده

خیلی مسائل ديگه که کجاو

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.