یه هفته پیش واسطه عکسشو برام فرستاد نشون داداشم دادم گفت نه خوبه نه بد .گفتم حالا قرار بذارید حضوری همدیگه رو ببینید تو عکس که چیزی مشخص نیست داداشم گفت عیب نداره یه روز تعیین کنید منم پیام دادم به دختره گفتم به روز تعیین کن حضوری همدیگه رو ببینیم جاش رو هم خودت تعیین کن هر جا راحت بودی قرارمون جمعه ی گذشته بود دیدم شبش پیام داده یه کار شخصی برام پیش اومده نمیتونم بیام گفتم عیب نداره خیر باشه هفته ی آینده دوباره قرار میذاریم کلی تشکر کرد بعد
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
باورت میشه پیام داده من شما رو نمیدونم اما خودم رو قول و قرار حساسم.یعنی میخوام گوشی رو بکوبم تو سرم از حرص
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
داد و به جور حرف میزنه انکار من مقصرم میگه من رو قول و قرار خیلی حساسم
باورت میشه پیام داده من شما رو نمیدونم اما خودم رو قول و قرار حساسم.یعنی میخوام گوشی رو بکوبم تو سر ...
این جور قرار ها ادم اگر بدقول هم باشه سعی مبکن رعایت کن که همون اول خودشو بد نشون نده این دیگه واقعا خیلی بدقول که با وجود حساسیت ماجرا بازم رعایت نمیکن
این جور قرار ها ادم اگر بدقول هم باشه سعی مبکن رعایت کن که همون اول خودشو بد نشون نده این دیگه واقعا ...
حرفاش حرص آدمو در میاره