2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130085 بازدید | 1218 پست
میخواد بگه من زیاد مشتاق نیستم و مشغله دارممتنفرم از این تیپ ادمی توصیه میکنم از رو تجربه ام بزارید ...

مادرم هزار بار بهش گفته خودت یه دختر پیدا کن ما میایم خواستگاری میگه من وقت ندارم و شرایط کاریش طوریه فقط آقایون همکارشن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا زیادش کنه😐واقعا ۳۵ سالشه اینجور رفتارایی داشته؟فقط اون قسمت قرار تو حیاط بیمارستانش😑😑خیلی اعج ...

اینقدر خودم حرص خوردم از دستش سر درد گرفتم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اگه تا فردا جواب ندادی اون پیگیر شد بگو کار شخصی دارماگه پیگیر نشد شماهم دیگه هیچی نگو

مودیه

شب دوباره خودش پیام میده فلان روز بیا.اصلا گرفتار شدم من با این روانی .

دیگ حتی خودشم خواست قرار نذارین ها

نه بابا مگه بیکارم.میگه فقط صبح ها میتونم بیام سر قرار من بدبخت سه روزه کلاس های صبحم رو هی کنسل میکنم

مودیه شب دوباره خودش پیام میده فلان روز بیا.اصلا گرفتار شدم من با این روانی .

خیلی شیک دکش کن مثل خودش چندبار بگو کار شخصی دارم خودش میفهمه

ادم به این بیشعوری واقعا محاله

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
خیلی شیک دکش کن مثل خودش چندبار بگو کار شخصی دارم خودش میفهمه ادم به این بیشعوری واقعا محاله

اره همین کارو میکنم

مادرم هزار بار بهش گفته خودت یه دختر پیدا کن ما میایم خواستگاری میگه من وقت ندارم و شرایط کاریش طوری ...

بسپر ب مادرت پیدا کنه

چون تجربش بیشتره و بهتر میتونه تصمیم گیری کنه

ولی حتما اگ دختر پسر خوششون اومد از هم دوره آشنایی بزارید چون سنتی ازدواج میکنن بهتره زود عقد نکنید

نه بابا مگه بیکارم.میگه فقط صبح ها میتونم بیام سر قرار من بدبخت سه روزه کلاس های صبحم رو هی کنسل میک ...

نه زنگ بزن نه پیام خودشم زنگ یا پیام دادم بگو کار شخصی داره داداشم

کسی ک تو قرار گذاشتن چندین بار نشون بده ک ثبات نداره اون ادم ب درد زندگی نمیخوره