2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130060 بازدید | 1218 پست
دیگه جواب نده یا بلاکش کن بسوزه 😄 یا اشتباهشو براش بنویس و بگو از طرف ما کنسله حداقل اشتباهشو بفهمه ...

میخوام قرار بذارم یه ساعت مونده زنگ بزنم بگم کار شخصی پیش اومد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیزم وضعیت داداشم هزار پله از اون بالاتره.خونه ویلایی داره.ماشین شغل آنچنانی خودش هم جهیزیه خری ...

نه من منظورم این نبود برادر شما سطحش پایینه

خدا رو شکر وضعیت برادر شما خوبه

سن میره بالا آدم وسواسی تر میشه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
عزیزم اگه دلش نمیخواست چرا ده بار قرار میذاره و کنسل میکنه؟خب رک و راست میگفت نمیخوام.شات پیام هاشم ...

ناز کردن هم بلد نیست آخه ..بااینکه ۳۵سالشه ولی خیلی بی عقل و نپخته است کاراش . بنظرم کنسل کنین.قحط دختر که نیست .کدوم شهرین؟ اگه مشهدین دختر واستون سراغ دارم پنجه ی آفتاب .منتها هرکسیو قبول ندارن شرایط پسر باید خیلی خوب باشه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

نه من منظورم این نبود برادر شما سطحش پایینه خدا رو شکر وضعیت برادر شما خوبه سن میره بالا آدم وسواسی ...

نمیدونم چی بگم.میتونست محترمانه بگه پشیمون شدم.این موش و گربه بازی ها چیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ناز کردن هم بلد نیست آخه ..بااینکه ۳۵سالشه ولی خیلی بی عقل و نپخته است کاراش . بنظرم کنسل کنین.قحط د ...

ما غرب کشوریم عزیزم

حداقل آب بریز بعد جارو بکش کلشو بااب نشور

بو میده اینجوری😭

میخوام قرار بذارم یه ساعت مونده زنگ بزنم بگم کار شخصی پیش اومد

اینم هس اعتراض کرد بگو مثل ۴ـ۵ بار گذشته که مشکل برات پیش اومد و ما هربار با احترام اوکی بودیم حالا یکبار برا ما کار شخصی پیش اومد نشد بیاییم چرا ناراحت شدی مثل خودت برخورد کردم.

اینم هس اعتراض کرد بگو مثل ۴ـ۵ بار گذشته که مشکل برات پیش اومد و ما هربار با احترام اوکی بودیم حالا ...

یه خواستگار خوبم براشون پیدا میشه اینجور لگد میزنن به بختشون.

بو میده اینجوری😭

گل من ، باور کن من وسواس دارم خراب

بخاطر بی آبی انقد کم آب میریزم و وسواسمو دارم میذارم کنار

فک کن آب شیرین رو بریزی بخاطر گنجیشگا خشک میشه با جارو میره قشنگم

ما غرب کشوریم عزیزم

موفق باشی عزیزم

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

یه خواستگار خوبم براشون پیدا میشه اینجور لگد میزنن به بهشون.

متاسفانه بعضیا اخلاقشون اینجوریه برا مام پیش اومده و کلا کنسلش کردیم . خودشیفته ان و هیچکسو در حد خودشون نمیبینن

متاسفانه بعضیا اخلاقشون اینجوریه برا مام پیش اومده و کلا کنسلش کردیم . خودشیفته ان و هیچکسو در حد خو ...

کار خوبی کردی کنسل کردین.اینا بعداً دردسر میشن

کدوم شهرید؟

سمت کرمانشاه