2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تابحال زوجي نديدم كه كنار هم خوشحال باشن

همش دارن همو ميجَوَن

حالا نيايي بگي حتما خونواده خودت اينطورن!

خير

چيزي كه من ميگم شامل نمونه هاي ديده شده در خونواده، فاميل، دوست، همسايه، همكار و ننه باباي همكلاسي هاي دخترم ميشه

چرا عزیزم؟

همه چی دارم و تو رفاهم تو ظاهر.اشتباه بزرگم این بود که همسرم خیلی بززگ جلوه دادم و اونن تو بیرون و اطرافیان روابطش عالیه.اما زندگیم از درون واقعا داغونه

ما فقط ظاهر زندگی بقیه رو میبینیم شاید ظاهرا خیییلی خوشبخت باشن ولی از درون داغون

یکی از اقوام ک فکر میکردم چقد خوشبخته واقعا پولدارم هستن چقد من اینارو شاخ کرده بودم تو ذهنم ی روز گوشی زنه دست دخخترش بود داد بهم گفت تو گالری بگرد ی عکسی دارمو برام پیداش کن مال تولدمه دختره کلاس دومه منم گفتم باش داشتم یکی یکی رد میکردم البته تند تند

خودش گوشیشو دست همه میده دخترشم داد دست من گفتم دیگه چیز پنهونی اینا نداره

یکو ی عکسی دیدم اسکرین شات چتش بود کلیییییییییی قرص ریخته بود رو فرش فرستاده بود گفته بود ب شوهرش ک من خسته شدم میخوام خودمو بکشم و....... ول در ظاهر پیش ما جوریه ک انگار عاشق و معشوقن اصلا ی وضعی.... منم چیزی ب هیچکسی نگفتم والا جوری رفتار کردم انگار چیزی ندیدم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍