2777
2789
عنوان

شوهر شکاک یا نرمال⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 39 پست

خب اگه پنهونی این کارو میکنه که دیگه معلومه شکاکه دیگه

وگرنه آدمی که نرمال باشه میگه گوشیتو بده میخوام برم فلان جا

گه فقط واتساپو میگفتی من میگفتم نه صرفا بخاطر شک نیست شاید میره پروفایل میبینه ولی میگی اس ام اس هارو هم میبینه یعنی صد در صد شکاکه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وچون. دارم نمونشو ــ... میگم شکاکه.. حالا یه مخاطبو بزن اصغر اقا ببین چی میگه ...

اتفاقا اکثر مخاطب هام آقا هستن. هیچکدومو هم نمیشناسم. اونم میدونه چرا سیو کردم. ولی به قول تو یه دونه جدید سیو کنم واکنششو ببینم

وچون. دارم نمونشو ــ... میگم شکاکه.. حالا یه مخاطبو بزن اصغر اقا ببین چی میگه ...

انا له الله و انا الیه راجعون

حالا بعدش مگه قبول میکنن که شوخی بوده؟

من با یه نفر دوست بودم دقیقاً همینجوری بود کافی بود یه اسم اشتباهی جلوش بگم خون به جیگرم میکرد هیچ ربطی هم به دوست داشتن نداره چون وقتی بهش گفتم برو پی کارت برگشت گفت تو از اول چشمت دنبال بقیه بود با همه بودی و فلان

اگه از رو دوست داشتن بود تلاش میکرد نگهم داره

اینا مریضن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
انا له الله و انا الیه راجعونحالا بعدش مگه قبول میکنن که شوخی بوده؟من با یه نفر دوست بودم دقیقاً همی ...

وای جمله اولت😂👍

من همیشه فکر میکردم شوهرم خیلی بهم اعتماد داره توی هر زمینه ای. هم اینجور مسائل و هم از لحاظ عقلی فکر میکردم اعتماد داره به عقلم. الان فهمیدم نه جنسی و نه عقلی اصلا اعتماد نداره بهم. فقط بازیگر ماهریه و مغروره و هیچوقت مستقیم بهم گیر نمیداد از غرور زیادش. ولی این اواخر یکم از دستش در رفت گیر داد و تهمت اینا زد. فهمیدم این کلا از اول شکاک بوده غرورش نمیذاشته بروز کنه

انا له الله و انا الیه راجعونحالا بعدش مگه قبول میکنن که شوخی بوده؟من با یه نفر دوست بودم دقیقاً همی ...

اره دیگه.. چیزی ندیده انقد میگرده.. وای بروز اون روز ک ببینه...

به خانه برمیگردم💓

اتفاقا اکثر مخاطب هام آقا هستن. هیچکدومو هم نمیشناسم. اونم میدونه چرا سیو کردم. ولی به قول تو یه دون ...

ببینم. واتساپت رو گوشی خودش نیست.. ک مخاطباش برا شما هم مشخص میشع...

شوهر منم همین بلا رو سر من در اورد.

به خانه برمیگردم💓