2777
2789
خواستم بدونم کیا هستن

شما فمنیستی

وگرنه همه جور مردی هست

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
وقتی از مردا بدی ببینی همینه الان من خودم ب همه مردا بی اعتمادم

من خداروشکر پدرو برادرم خوبن.

اما هر مردی چه شوهرم چه تو اینستا چه هرجایی مدام خبراز تجاوز..میبینم و میشنوم بد تر مرد ستیز میشم

ولمون کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداروشکر پدرو برادرم خوبن. اما هر مردی چه شوهرم چه تو اینستا چه هرجایی مدام خبراز تجاوز..میبینم و ...

نمیدونم واقعا همه جای دنیا همینن یا جامعه ما اینطوره ولی اکثرا نامردن

ولی یچیزی خیلی برام جالبه خانوما به این خوشگلی اعتماد بنفس ندارن بعد پسرایی رو دیدم که آدم دلش نمیخواد مگس خونشون بشینه روش بسکه ارزونه چنان با اعتماد بنفس میره مخ دخترای ۱۰٫۱۰رو میزنم آدم پشماش میریزه

قدرخودتونو بدونید 🙄

🤣هنوز تو اون تاپیک نرفتم

عجب بیچاره اون کاربر ها که همون جا ولشون کردی دارن برای خودشون نظر میزارن😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چرا بدتون میاد

ازینکه حیلیاشون خودشونو برتر از زن میدونن! بخصوص تو ایران... تجاوزاشون که به دختر بچه پسربچه.... حیوان رحم ندارن .... میدونم همه اینجور نیستن ولی کمم نیستن

ولمون کن