من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خوب بود یه دو ساعتی نمیذاشتی بخوابه اگه حالت تهوع نداشته باشه فکر نکنم مشکلی باشه اما چون سنش کمه حتما ببرش دکتر که خدایی نکرده پشیمونی بار نیاره چون افتاده رو سرامیک میگما
عزیزم منم همچین تجربه بدی دارم...بچم هنوز ۲ماهش نشده بود ...داشتم خونه تکونی میکردم که یهو صدای جیغش اومد سریع رفتم دیدم بچه از تخت افتاده ....فقط خودمو میزدم و گریه میکردم سریع زنگ شوهرم زدم بچه رو بردیم بیمارستان .دکتر معاینش کرد و گفت مشکلی نداره وهمه چی طبیعیه ولی اگر بالا اورد خطرناکه.....ولی شما یه سر برو پیش دکتر
دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
یه چیز باور نکردنی بود برام ..منم میگفتم بچه که غلت نمیزنه با خیال راحت گذاشته بودم بخوابه....ولی غلت نزده بود.انقدر دست و پا زده بود که از تخت لیز خورد
دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃