2777
2789
عنوان

حق رو به کی میدین من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 34 پست
بدون هماهنگی. و در نظر گرفتن شرایط بخدا بهونه نیس .شب یلدا خونه بزرگا میرن کجا خونه ی تازه عروس میرن ...

حققققق داریییی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
به هر حال باید با ایشون مشورت میکرد همسرشون بعد مهمان دعوت میکرد تا ببینه شرایط مهمانی رو دارن یا نه

مگه مهمونی چه شرایطی میخواد همین سخت گیری ها باعث شده مهمونی ها جمع بشه وسایل پذیرایی هم که خودش میخره مشکل چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مهمونی چه شرایطی میخواد همین سخت گیری ها باعث شده مهمونی ها جمع بشه وسایل پذیرایی هم که خودش میخ ...

خب ایشون تازه عروس هستن بعدشم گفتن اون تایمی که همسرشون میخواد مهمانی بده عادت ماهانه میشن حق دارن خب

اصلا کار همسرش درست نبود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

فعلا جنگ و جدل و شمشیر و از رو بستن فقط به ضرر خودت هست سیاست داشته باش

چارش زبون خوشه به شوهرت بگو یلدایی آوردن مادرت بنا به دلایلی کنسل شده تا بعد شب یلدا

بهش بگو اوکی من ظرف کم دارم و به علاوه تدارک شب یلدا رو لیست کن بگو بریم خرید و برای شب یلدا نیروی کمکی بگیره تا شما سختت نشه

از مادرت هم بخواه که یا شب یلدا یا فردای شب یلدا برات یلدایی بیارن

حالا امسال مادرتون به خاطر شما شب یلدا بیاد خونه شما آمدنش هم باعث زحمت شما نمیشه چون خودش تدارک دیده