2777
2789
عنوان

عفونت سبز😢😢

361 بازدید | 21 پست

سلام خانما.

عفونت سبز تو بارداری بده؟؟

دیشب رفتم دکتر ۱۰ تا شیاف نوشت

کسی تو بارداریش عفونت سبز رنگ گرفته

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
فکر کردم دختری و عفونت گرفتی!!!! آخه تو دوران بارداری دیگه چرا؟

خیلی بده؟؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده؟؟؟

نمیدونم بلاخره عفونت دیگه عفونت خوب نداریم که.

من دوران دبیرستان یکی از دوستام میگفت عفونت سبز و اینا داشت دکتر براش دارو نوشت خوب شد. ولی تو دوران بارداری و با وحود جنین من نمیدونم چه جوری درمان میشه. سهل انگاری نکنیاا حتما برو دکتر.

نمیدونم بلاخره عفونت دیگه عفونت خوب نداریم که. من دوران دبیرستان یکی از دوستام میگفت عفونت سبز و ای ...

دیشب دکتر بودم بهم شیاف داد

منم چندباری ترشحات سبز دیدم البته چندبار بود و مداوم نبود، مثلا غروب یک بار می دیدم و بعدش دیگه ترش ...

بارداری

نگران نشو منم داشتم تو بارداریم دکترم ژل بهداشتی بانوان برام نوشت بعد اومدن از توالت باید به اون ناح ...

بنظرت منم ژل استفاده کنم خوبه