2777
2789
عنوان

بهم نگید فیک بخدا قسم کار روز و شبم شده گریه😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@اوپرا @elham_kk ببخشید میدونم نباید تگ میکردمبه نظر شما چه کاری درستتره؟شما رو دنبال میکردم همیشه، ...

عزیزم

چرا نرفتی پیش تراپیست؟

مگه حرف نزده بودیم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با یه تراپیست یک جلسه حرف زدماما خجالت میکشیدم بهش بگم اتفاقاتی که افتاده رو

بهتر نیست جلسه بعدیتم بری و بگی یه چیزایی هست خجالت میکشم بگم که خودش راهنماییت کنه چطور بگی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
@pasokhgo سلام آقای پاسخگو مفهموم توبه رو برای این بنده خدا بگو مگه کسی که توبه کرده مثل کسی نیست که ...

سلام بله موافقم ازدواج اینجوری که از روی احساس گناه باشه به درد نمیخوره از لحاظ تربیتی.

با توبه گناه پاک میشه و ظاهرا هم توبه کرده ایشون

و وقتی گناه پاک میشه

حالا این عذاب وجدان هست خب طبیعیه که باشه

بقیه مطالب بخونم باز نظر میذارم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همش حس هرزگی دارمهمش حس میکنم نباید برم با یکی دیگهاما هیچ حسی ندارم بهشمشکل روانی داره نمیخوامش

گفتیمتوبه کن یعنی چی؟ یعنی پشیمانی از گناه و بنا بذاری تا قیامت دیگه این گناه نکنی این میشه توبه صحیح

پس دیگه با کسی دوست نشو

و این صفت شامل حال تو نمیشه

بقیه پست ها رو بخونم روشون نظر میذارم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باید بزاریش کنار وگرنه بدترین ضربه هارو میخوری گوش کن به این چرت و پرت ها هم گوش نکن دیگه اتفاق افتاده جونم بیخیالش شو مردا ارزش اینو ندارن و فکر نکن که اصلا اون ناراحت میشه پرتش کن بیرون که بعدا ها اینکار نکنی باید بری تیمارستان عاقل باش

من نمیتونماگه پسری که باهاش ازدواج کردم لمس و اینا نداشت چی؟پسرایی که من میپسندم معمولا اینطورین. او ...

نه شما با بهترین پسر ازدواج کن اصلا هم خائن نیستی

خیانت یعنی کسی که نافرمانی خدا رو بکنه

شما وقتی توبه کردی یعنی فرمان خدا رو اطلاعت کردی پس دیگه خائن نیستی

گناه نافرمانی خداست

توبه فرمان خداست

با توبه فرمان خدا رو اجرا کردی

من معتقدم بخاطر گناهام لایق عشق واقعی نیستم

عشق واقعی که خداست

بنظرم نظراتم کافی باشه

بازم سوالی بود بپرس

دقیق بخون چندتا پست گذاشتم

و اینکه هر جاش ابهام داشت سوال کن ازم

سلام بله موافقم ازدواج اینجوری که از روی احساس گناه باشه به درد نمیخوره از لحاظ تربیتی. با توبه گناه ...

خدا خیرت بده

خیلی حالش بد بود

من باید کاربری شما افتادم

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

استاتر

این پاسخگو

گمونم آخوند باشه واینا

دیگه حرف این آقا رو قبول داریی که

خودت از خودت قاعده جدید دینی نساز

از روی حرف دین میخوای بری حرف این آقا هست

گفته اشکالی ندارع هیچ کاری هم نکردی

@شمس_تبریزی

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

خدا خیرت بده خیلی حالش بد بود من باید کاربری شما افتادم

خواهش میکنم

البته حق مطلب ادا نشده

فعلا علی الحساب مطالبی عرض کردم