2789
تو خونه هم ضررهای خاص خونه رو داره و اصلا میتونه در باز کنه بره بیرون یا تو حال مستی از بالکن خودشو ...

اصلا مستی همچین تاثیراتی نمیذاره که یکی خودشو از بالکن پرت کنه مستی فقط شاید یه درجه آدما رو بی پروا تر بکنه متاآمفتامین که نیس!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂نههههه اصلا اینطوری نیست اصصصلا مستی و مصرف شیشه مثل هم نیستن الکل اونقدرا هم تاثیر نداره هرکی ...

میدونم عزیزم دور و برم ندیدم

ولی شیشه توهم زاست مستی بی پرواییه

تو پرونده های مختلف با این دو مورد زیاد سرو کار داشتم و متنفرم از جفتشون

چون خیلی جاها عامل الکل درست مثل شیشه عمل کرده

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
هر چیزی مجازات خودشو داره ولی این حرف شما مثل این میمونه که بگی پدری به بچش تجاوز کرده پس کسی نباید ...

پدر رو با الکل یکی کردی!!!

خود خدا گفته حرامه اصرااار دارید نه

خود خدا گفته اون جاده ممکنه تهش دره باشه بمیرید ،اصرار داری بگی حالا آدم بره تو اون جاده شاید دره نباشه !!!!

اره بهش توجه نکرده بودم که ممکنه به خانواده اسیب بزنن

بله متاسفانه

خیلی جاها برای فرار از پرونده الکی میگن مست بودن و از مجازات اصلی در میرن

اینم یکی دیگه از دلایل نفرتم از الکل!

فک کن ، طرف تو حالت عادی جرم کرده مجازاتشم زیاده بعد میان الکی میگن مست بوده و پرونده سازی میکنن از اون مجازات در میره و کارش خیلی اسون میشه

پدر رو با الکل یکی کردی!!!خود خدا گفته حرامه اصرااار دارید نه خود خدا گفته اون جاده ممکنه تهش دره با ...

اینهمه پدری که بچشون رو میکشن و یا بهش تجاوز میکنن به نظرت پدرن؟؟؟

والا از مست هم بدترن

من مثل شما نیستم که چشم و گوش بسته بگم چون خدا گفته اون پدره پس موردی نداره ولی چون گفته اون مسته پس مورد داره

هر کسی جنایت کنه از نظرم جانی و روانیه

اصلا مستی همچین تاثیراتی نمیذاره که یکی خودشو از بالکن پرت کنه مستی فقط شاید یه درجه آدما رو بی پروا ...

اینهمه مست قتل کردند

اصرار داری بگی مشروب بی خطره!!!!!!!

خود خدا گفته مشروب نتایج زیانباری داره خدا گفته اون جاده ممکنه تهش دره باشه بمیرید ،اصرار داری بگی که خب حالا آدم بره تو اون جاده ، شاید دره نباشه !!!!

خب تو ریسک کن

هر چیزی مجازات خودشو داره ولی این حرف شما مثل این میمونه که بگی پدری به بچش تجاوز کرده پس کسی نباید ...

پدر به خودیه خود خوبه ، امنیته ، نون و آبه

و ممکنه پدر بد هم وجود داشته باشه

ولی الکل در ذات خودش بده

به خودیه خود باعث بیخود شدن آدم میشه

حالا ممکنه الکلیه خوب هم وجود داشته باشه

قابل مقایسه نیستن چون ذاتا شبیه به هم نیستن

اینهمه پدری که بچشون رو میکشن و یا بهش تجاوز میکنن به نظرت پدرن؟؟؟والا از مست هم بدترن من مثل شما نی ...

اونی که دست به الکل میزنه قطعا یک روانی هست

اینهمه آدم بودند توسط دیگری نادانسته مست شدند ناخواسته جنایت کردند

اینهمه مست قتل کردنداصرار داری بگی مشروب بی خطره!!!!!!!خود خدا گفته مشروب نتایج زیانباری داره خدا گف ...

تعداد غیر مستایی که قتل کردن از مستای قاتل بیشتره من فقط واقعیتو میگم اصرار به چیزی ندارم زندگی خودمو میکنم به کسی هم کار ندارم شما هم همینکارو بکن