2777
2789
عنوان

دعوای زناشویی

101 بازدید | 2 پست

سلام خانوما امروز عصر که اومدم خونه با شوهرم سریه موضوع بحثمون شد که مقصرم خودش بود بعد کش پیدا کرد صدامون رفت بالا در حد ۱۰دقیقه بعد که آروم شدیم دیدیم در میزنن خونمون ویلایی آپارتمان نیس دیدیم پلیس گفت آره همسایه زنگ زده شکایت شمارو کرده شما خیلی دعوا میکنید یا بحث میکنید من خیلی خجالت کشیدم همون لحظه پدر شوهرم با سنگک اومد خونمون و اونم در جریان قرار گرفت ما خودمون زدیم اون راه گردن نگرفتیم کفت اره فک کنم دیوار شما نازکه رعایت کنید بعد پدرشوهرم گفت اینا اصلا خونه نمیشن که دعوا کنن سرکارن بعد رفت پیش پدرشوهرم خیلی بد شد از عصری حالم بده تب کردم کاش اول به خودمون اخطار میدادن ما همدیگرو خیلی دوست داریم ولی نمیدونم چرا وقتی دعوامون میشه دوتامونم لج میکنیم ولی خوب ما توخونه بودیم درم بسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان