2777
2789
بعد بهم گفت ببین من اگه دنبال رابطه بودم اینا حاظر و اماده هستن بدون چون و چرا میان فکردی دختر برام ...

اونا که بهش نزدیکن دردسر میشن ولی شما نمیتونی دردسر بشی کسی حرفت رو باور نمیکنه.

چطوری میتونید به این سایتهای همسریابی اعتماد کنید؟ حتی اگر به ازدواجم ختم شه، ممکنه درآینده اون آقا به روی خانوم بیاره که دنبال شوهر بودی و فلان...تو فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده متاسفانه. مردای نفهم زیادن...اینطوری ازدواج نکنید لطفا

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پرستارم یادمه یه پزشکه گیر داد بهم

همون دفعه اول بهم گف شماره مادرتو بده مادرم زنگبزنه

منم چون میخواستم اول خودم اشنا شدمقبول نکردم

بعد ک باهاش یبار رفتم بیرون فهمیدم کیس اعصاب روانه!

و قطعا دختری سمتش نمیاد و به بهونه ازدواج اول میاد جلو

اینم احتمالش هس پزشک باشه

ولی روانی هم هس شک نکن

1 از دختر باکره خوششون میاد

2 از دخترایی که ترسو هستند و راخت اعتماد نمیکنن نمیگذرن چون میدونن با ابرو هستن و لو نمیدن

3 تمام فاز هایی که بر میداره چون راخت با هوش مصنوعی عکس و فیلم درست میکنه

4. خیلی مشخصه چرا میگه خونه خالی و بدترین حالتش اینه که چند نفر دیگه رم با خودش بیاره

5 اینکه انقد سریشه صددرصد خلا روانی داره و یجوری عقده شو خالی میکنه هرگز بهش ادرس ندی

پزشکا خیلی لاشی زیاده توشون متاسفانه. میگرده ببینه کی ساده تره بعدا به شکایت و اینا نمیرسه . خودش هفت خطه میدونه اون دختر پرستاره بعدا پدرشو در میاره. دختر خوب گیرت آورده انقد ساده نباش

من به عنوان کسی که شغلم اینم میگم ایشون صددد در صدد دکتر نیست

رزیدنت نورولوژی انقدررر سرش شلوغه که فقط جنازش میرسه خونه نه وقتشو داره نه حوصلشو که با صدتا عکس بخواد خودشو ثابت کنه ایشون ته تهش کارمند بیمارستانه اگرم دکتر باشه مریض روانیه

ببین چندین تا عکس از خودش تو اتاق عمل فرستاده تو عکس تو المان فرستاده به خدا ساده نیستم ولی نمیدونم ...

شاید واقعا دکتره

ولی بیمار جنسیه

دوست داره مثلا به دختر ها تجاوز کنه و این بهش لذت بخشه

میدونید که بیمار های جنسی فانتزی های مختلف دارن....

ریگی به کفشش هست که میگه خونه بیا دیگه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم پسره ندیده و نشناخته چطور شما رو برای ازدواج انتخاب کرده؟

بعد هم میگه همون بار اول بریم خونه؟ حتما می خواد دعای کمیل بخونید با هم.

این همه آدم دارن میگن ولش کن، پس ولش کن.

اصلا قابل اعتماد نیست. دیگه هم توی این سایت های چرت نرو