2777
2789
نشونه عفونته اگه بوی خیلی نامطبوعی داره حتی اگه ترشحات ندارین بازم نشونه عفونته بوی این مقدار نامطبو ...

از معاینه بدم میاد😟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
با شوینده خاصی میشوری من هر روز نمیتونم برم بدنم خشک میشه یروز درمیون دوش میگیرم فقد سرمو هر روز میش ...

نه همون شامپو بدن و لیف

هر روز برو حموم ولی شامپو بدنی رو پیدا کن که به پوستت بسازه و نزاره دچار خشکی پوست بشی ، برای من کامون خوب بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از معاینه بدم میاد😟

عزیزم این و در نظر داشته باشین که اگه مراجعه نکنید ممکنه این عفونت تبدیل به چیز خطرناکی بشه ،حتما جدی بگیرین

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نه ، در نظر آقایون هر چقدر زشت تر پر ابهت تر

مثلا خانوما دنبال خوشبویی ان یعنی اونا هم هستن ؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

عزیزم این و در نظر داشته باشین که اگه مراجعه نکنید ممکنه این عفونت تبدیل به چیز خطرناکی بشه ،حتما جد ...

مممنونم البته کیست دارم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
منم اگه هر روز برم حموم بو نمیده به بهداشتم برسم اصلا بو نمیدهولی یه بار شرایطی پیش اومد که نتونستم ...

نمیدونم دقیق. فقط میدونم وقتی بو بده یعنی عفونت

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
مممنونم البته کیست دارم

کیست ارتباطی به بوی بد واژن نداره اصلا ،عفونت باکتریایی یا قارچی میتونه باشه اینی که میگین

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اصلا لباس زیرم بو نمیگیره ، خیلی حساسم رو این قضیه ، هر روز حموم میرم همیشه هم خودمو خشک میکنم بوی ا ...

هر روز حموم رفتن رو موهات تاثیری نذاشته؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

هر روز حموم رفتن رو موهات تاثیری نذاشته؟

یک روز درمیون موهامو میشورم چون پروتئین تراپی کردم ماسک و نرم کننده میزنم و بعدشم حتما موهامو خشک میکنم

ولی بدنمو هر روز لیف میکشم و خیلی تاثیر مثبتی گذاشته، تقریبا چهار سالی میشه که این کارو میکنم و بدنم دیگه جوش و موی زیرپوستی نداره، هیچ موقع بوی عرق نمیدم و به قول اطرافیان همیشه برق میزنم و بوی گرمابه و حموم میدم😂