2777
2789
عنوان

بهمن میشه هجده سالم

180 بازدید | 16 پست

باورم نمیشه انقدر زود بزرگ شدم.

یعنی دیگه نوجوون نیستم

رفتم تو جوونی و بزرگسالی

یعنی پیری هم انقدر زود میرسه؟

عین برق میگذره

انگار همین دیروز بود که رفتم کلاس اول

تلاش کن یه روز نتیجشو میبینی  هر شکستی نشانه موفقیت است😉🩹❤

خیلیی زود میگذره من الان قراره بشم بیست.. سعی کن از زندگیت لذت ببری و برای اهدافت تلاش کنی تا گذر عمرت قشنگ باشه من ک 18 و 19 سالگیم خوب نبود حداقل بیست و خوب شروع کنم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم اصلا حس رفتن تو 18 سال و ندارم فرض کن سال دیگه تو دانشگاه باشیم واقعا هنوز زودهمن تو راهنم ...

وای منم برام زوده هنوز بچه ام

چشم روهم بذاری تموم شده من تو 17 سالگی گیر کردم الان 20 سالمه ولی حس و حال همون موقع رو دارم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
منم یهو خودمو میبینم میگم یعنی قرار ۱۸ سالم بشه من خیلی کوچیکم بدم میاد قیافم داره بزرگونه میشه

منم دلم نمیخواد بزرگ شم

چیه برم تو دغدغه و مسئولیت زندگی

من هنوز فکر میکنم ۱۸ سالمه😂 انگار بعد از هجده سالگیم زمان متوقف شد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.