2777
2789

من خروس سیاه گرفتم براپسرم قربونی کردیم چون رانندگی یاد گرفته بود ماشین خریدیم براش بردیم همون موقع فروشنده سربرید پوست کند داد بهمون تا همین ماه دگه عقیقه کردیم پسرم رو شوهرم گفته نوبتی تو وبچه هارو عقیقه میکنم عزیزم قربونی کن براچشم ونظر خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خروس خوبه خدا حلال کرده قربونی رو شما ناراحت میشی برای دفع بلا خیلی خوبه قبول باشه گوشتش بده فقی ...

ببخشید عزیزم خروس سفید باشه خوبه

میترسم خون یکیو بریزیم

اشکال نداره کارما نداره جون یکیو بگیرم

کاری به قربانی کردن ندارم اون بحثش جداست

شما گوشت مصرفیتون از کجا تأمین میشه ؟

شما گیاه خوار هم که باشید گیاهان جز جانداران محسوب میشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تاثیر مثبت داشته بنظرت؟؟؟

ما به عنوان صدقه میدیم بله قطعا تاثیر داشته و بلا ازمون دور شده چون همین چند روز پیش پسرم انفولانزا شدید گرفت شب نفسش در نمیدمد انقدر ترسیدم که حتی زنگ زدم اورژانس پرسیدم که خطرناکه یا نه گفت اره ببرش بیمارستان همون موقع شوهرم نذر کرد که اگر خوب بشه یه خروس قربانی کنه بده فقرا که یهو یادم اومد شکر تیغال خوبه واسه این قضیه گفتم اینو بدیم خوب نشد بریم بیمارستان که خوب شد خداروشکر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خروس سیاه گرفتم براپسرم قربونی کردیم چون رانندگی یاد گرفته بود ماشین خریدیم براش بردیم همون موقع ...

ماهم برای همین مورد میخوایم دفع بلا کنیم

خروس سفید داره ارزون تره

سیاه هم داره

میترسم خدا قهرش بیاد خروس سفید خوبه ؟ سیاه گرونه

اتفاقا خدا خوشش میاد به فقزا کمک کنیم خدا خودش گفته و اجازه داده برای کشتن این حیوانا اینا رو خدا برای همین افریده

اتفاقا خروس سفید خوبه سیاه میگن اصلا خوب نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خودم به این راضی ام اما شنیده بودم یه خونی ریخته بشه برای ماشین خوبه

نه باباچرت میگن من الان یه مدته به شوهرم گفتم قرار نیست چون ما زنده ایم همه رو بکشیم که. هر چند وقت که میخواد قربانی کنه به جاش از مغازه گوشت یا مرغ میگیریم هم تمیزتره و بهداشتی هم راحت تره.