2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 192 پست
شک نکن پای زن دیگه ای در میون.چون اگه مرد دوست داشته باشه اصلادزمینه ساز دعوا نمیشه.راه حل رفع مشکلم ...

این رویایی فکر کردنه دوست عزیزم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

مردا میان زن بگیرن اروم بشن اون قسمت لطیف روحشون فعال بشه وگرنه برای لات بازی و فش و فش کشی و این دا ...

حتما خانومام میان واسه کنار اومدن با مشکلات یک مرد و شنیدن طلاقت میدم ازت خسته شدم

به درک که قسمت لطیفشون فعال نشه

💕🌸☘️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صرفا وظیفه زن نیست آرامش بیاره داخل خونهوقتی مرد عوضیه

زن به صورت فطری همچین چیزی رو درونش داره بخاطر جنس لطیفش اگر نمیتونه چون یاد نگرفته

اینا همه مهارته میشه کسبش کرد

اگر زندگی و عشقمون و تازه نگه داشتنش برامون مهمه😍🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

مردا میان زن بگیرن اروم بشن اون قسمت لطیف روحشون فعال بشه وگرنه برای لات بازی و فش و فش کشی و این دا ...

عزیزم این حرفا رونزن نصف مشکلات خانم ها ازرفتار شوهر خونواده شوهر

اگ اونا بفهمن بادختر مردم چطور رفتار کنن ببین دختر مردم چطور رفتارمیکنه

اگ میگی سیاست زندگی ک باسیاست بره جلو اون زنه ک پیر میشه خود خوری میکنه

پس ببین نصف مشکلات با رفتار خوب حل میشه

مردی که حرف از طلاق میزنه به درد سطل زباله میخوره

زن بزنه چی

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

زن به صورت فطری همچین چیزی رو درونش داره بخاطر جنس لطیفش اگر نمیتونه چون یاد نگرفته اینا همه مهارته ...

مرد و زن باید آرامش رو درست کنن داخل خونه مشترکا

کی گفته وظیفه زن بدبخته فقط؟

زجر بکشه و آرامش هم بده..!

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

زن به صورت فطری همچین چیزی رو درونش داره بخاطر جنس لطیفش اگر نمیتونه چون یاد نگرفته اینا همه مهارته ...

لابد مرد هم بصورت فطری خشن و قلدره

و وظیفه زنه لطیفش کنه🙄🙄

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

نیست..وقتی مرد بهانه میگیرهشک نکن دلش رفته برا زن دیگهنود درصد

من قبول ندارم

اینجا یه سری نماینده خانوم داریم با همه مدل تفکر

همینجا یکی خلاف نظرمون یکی حرف بزنه پاره پوره هست

شما فکر کن این تفکر داره یه زندگی رو میچرخونه قطعا مردی که خودش سیستم عصبیش بخاطر کار بیرون شرایط اقتصادی فشار زندگی تحت فشاره دیگه دعوا و مرافه زن رو برنمیتابه

یکی رو میخواد ارومش کنه

چیزی که تو فطرت زن هست همینه عزیزم ارامش بخشیدن