2777
2789
عنوان

کار خدارو ببین

155 بازدید | 26 پست

یه خواهر شوهر ۱۹ ساله ای دارم الآن یکی دوماهه ازدواج کرده وقتی مجرد بود به هردلیلی برای کاشت ناخن وسرووضعش میومد از شوهرم پول میگرفت به هر نحوی خودشو ومادرش از شوهرم پول میگرفتن الآن که خواهر شوهرم دوماهیه ازدواج کرده شوهرش از بس خسیسه یخچال خونه شو خالی میزاره طوری شده که سیب زمینی وپیازم میاد از خونه مادر شوهرم بر میداره : ) ...

دست بالا دست زیاده متاسفانه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره از هیچ جا شانس نیورد

شما هم از زمین خوردن

کسی شاد نشو

وقتی نمیدونی گردش

روزگار واست چی تو آستین داره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان يعني خوشحالي اون بدبخت شده؟

آره خوشحالم که روزگار داره بلایی سرش میاره

چون شوهر من با زحمت کار میکنه من حتی دلم نمیومد پولاشو بدم آرایشگاه حتی برای اصلاح ولی اونا سواستفاده میکردن ازش میگرفتن چقد خون دل خوردم این سالها رو

الان باز خواهرشوهرت همون وضع رو داره و محبوره از بقیع چیزی بگیره پس خوشخال نباش چون ممکنه بازم بیاد ازتون بگیره خوشحالی نداره که

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
آره خوشحالم که روزگار داره بلایی سرش میاره چون شوهر من با زحمت کار میکنه من حتی دلم نمیومد پولاشو بد ...

بدذاتي كه از اين قضيه خوشحالي فرقي با خواهرشوهرت نداري ضمنا الان بهونه داره بيشتر از همسرت پول بگيره خوشحال نباش

خب ،ربطش متوجه نشدیم

ربطش به اینه دوازده سال خواهر شو ومادر شوهرش از شوهرم پول کندن صرف خوشگذرونیشون کردن شوهرم محل کارش تصادف کرد حتی بعد دوماه اومدن بهش سرزدن یعنی اونو کلن برای پول میخواستن