من چندتا بلاگر دزفولی دنبال میکنم خیلی خوشم اومده از سبک زندگیشون.اولا سعی میکنن بیشتر مواقع دورهم جمع بشن بعد چون من خیلی خوراکی دوس دارم از سبک پذیراییشون خیلی خوشم اومده همیشه غذا زیااااد کمتر از دونوع غذا نمیپزن. معمولا هم قرمه سبزی که بهش میگن خورشت سبزی.بعد اینا قرمه سبزیشون خیلی خوشمزه س خودشونم سیر زیاد تو غذا دوس دارن مثل شمالیا همش غذاهای پرسیر
آره تقریبا یادمه بعد یه چهار راه بود نسبت به اون موقع دکور قشنگی داشتخدا رفتگانتون بیامرزه
کدر بود رنگ دکورش
قهوه ای مانند بود
و شبیه کندو عسل بود فک کنم
علی وزیری یادته ؟ فلش و اینا میفروخت
کارت ویزیتش پشتش شماره چین داشت
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دکور تیره بود یه حالت آینه یی داشت نه اون زمان من بچه بودم اونجا بودیم اون زمان هنوز فلش نیومده بود
هم سن هستیم
کافی کندو دهه ۸۰ اومد دیگه
فلش و اینا هم بود شایدم سی دی میفروخت اوایلش
من میگم فلش
چیزای کامپیوتری منظورم بود
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
من کلاس دوم دبستان فقط تو دزفول بودم اون موقع کافه کندو بود فکر کنم سال 74میشه
عه از سال ۷۴ بوده؟؟ نمیدونستم
سال ۷۴ همممم یادش بخیر
چه هوایی داشت
گرم شرجی و تمیز
دلم رفت اونجا
زیزگولو میدیدم
درخت کنار
مورت
زنبور زرد
گل زردا اسمش یادم رفت