2777
2789
عنوان

نظرتون نسبت به اسم «نیک شاد» چیه واسه دخملمون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست

به نظر من قشنگ و خلاقانه هست!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چه اسمی رو با ترکیب نیک پیشنهاد میدی عزیزم ؟ 

نمیدونم گلم. زیاد فکر کردم اما چیزی به ذهنم نمیرسه شاید چون خیلی سلیقه ایه.

ایشالا هر اسمی انتخاب میکنی، دختر گلت نامدار باشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم. زیاد فکر کردم اما چیزی به ذهنم نمیرسه شاید چون خیلی سلیقه ایه. ایشالا هر اسمی انتخاب م ...

ممنونم ❤👍😍

اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک 
چرا حتما نیک داشته باشه اسمای دیگرو دوس نداری؟ اسم لیانا هم قنگه هامعنیشم یعنی بانوی درخشان و زیبا ...

بسیااار تکراریه 😐

اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک 
شما چه اسمی رو پیشنهاد میدین که با ترکیب نیک باشه عزیزم ؟ 

عزیزم من خودم اسمای  ترکیبیو نمیپسندم زیاد و اگر الان نظر دادم چون خودت نظر خواستی وگرنه به انتخابت جسارت نمیکردم! 

در مورد اسم هم نمیدونم واقعا. ایشالا که نامدار باشه ❤

مادر هستم و