2777
2789
همین کار خیلیییبی به ضررتونه نه جسمی بلکه روانی. انگار کل انرژی روانیتون رو تخلیه میکنید

خیلی برام سواله افرادی که خود*ارضایی میکنن چجوری میتونن

آخه مگه میشه آدم خودش نیازشو برطرف کنه برام عجیبه

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکار کنم اگه انجامم ندم کلا ذهنم درگیر میشه اصلا نمیتونم بزارم کنار نهایت یک ماه

درکت میکنم ولی باید هواستو پرت کنی. خیلییی کمش کن آخرش خودت دلت نمیاد انجامش بدی. تو دوره تخمک گذاریت زیاد تنها نباش.

من تونستم ۱ سال پاک باشم تو هم میتونی

۱۴۰۴/۷/۲۵

حواست باشه بخودت آسیب نزنی بایدچندکارانجام بدی فکرتو مشغول کنی فیلم کتاب وازهمه مهمترغذاهای محرک نخور ورزش وارتباط باخداوشکرگذاری لزوما این نیست نمازروزه بخونی روزی نیم ساعت بروتوی اتاق تاریک یشمع روشن کن وشکرگذاری کن بابت هرچی بهت داده ونداده این نیازی که داری همه دارن ونشونه سلامتته اینستا خیلی محرکه ودرآخراینکه نیازنیست بصفربرسونی افسرده بشی یجوری که آسیب نبینی خودتوراه بنداز ولی خیلی مراقب باش باعث نشه نیازت سمت آدم لاشی بری موفق باشی

درکت میکنم ولی باید هواستو پرت کنی. خیلییی کمش کن آخرش خودت دلت نمیاد انجامش بدی. تو دوره تخمک گذاری ...

چطوری یکسال؟؟؟؟

من ۴۰ روز انجام ندادم حالم خیلی بد شد

قران هم میخوندم اتفاقا

ببخشید مگه کسی که تا حالا رابطه جنسی نداشته میتونه نیاز به رابطه جنسی داشته باشه ؟یعنی شما قبلاً داش ...

اره

داشتن نیاز جنسی ربطی به داشتن رابطه با نداشتن نداره

واسه بعضیا بر اساس ذهنیت شون قبل داشتن رابطه فعال میشه

یعنی اغلب نوجوان ها چون یهو آشنا میشن با این مسائل و تحقیق میکنن و کنجکاو میشن، ذهن شو وارد این زمینه ها میشه و این حس نیاز، بیشتر خودشو نشون میده تو ذهن شون

و کلا ادما قبل رابطه داشتن هم این نیاز و دارن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چطوری یکسال؟؟؟؟من ۴۰ روز انجام ندادم حالم خیلی بد شدقران هم میخوندم اتفاقا

روزه بگیر روزه دوای شهوته. تاااا میتونی روزه بگیر .

نه روزه ای که شکم سیر افطار و سحری بخوری، باید مدام حالت گرسنگی داشته باشی

۱۴۰۴/۷/۲۵

مگه دختر خرابیم بریم نامحرم با پسر مردم بخوابیم والا اینچیزا اصلا عادی نیست خیلی زشته واسه یه دخترهم ...

ببین کلا هرچی که به آدم صدمه بزنه، عنوان های منفی میگیره

و واقعا رابطه داشتن با غریبه، و به خصوص پارتنر ها اونم توی جامعه ما و فرهنگ ما

ی اشتباه وحشتناک برای ی ادم هست

صدمه وحشتناکی روی روح و جسم میزنه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀