میم_نون_واو مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4092 عنوان شما باشید با همچین دختری ازدواج میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست دختری که پدرش معتاده و مشکل اعصاب داره برادرشم با اینکه بچس اینم مشکل اعصاب داره طوری که همسایه ها آرامش ندارن از دست اینا ولی خب دختره خودش خوبه مادرشم خوب و مظلومه شما باشید با همچین دختری ازدواج میکردید ؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ 1404/09/23 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 3076 یکی دوتا تست روانشناسی چیه مگه آدم میره تست میده مشخص میشه دیگه وضع خود دختر چطوریه برای خانوادش هم تناسب خانواده مهمه اگه خانواده پسر هم بین خودشون یه مشکلاتی باشه خب باهم تناسب دارن عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
النستاا عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 284 چون شاید اون دختر هم مشکل داشته باشه.حتی اگر هم سالم باشه تو ژن شون هست و ممکنه به بچم منتقل بشه اها
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4092 چون شاید اون دختر هم مشکل داشته باشه.حتی اگر هم سالم باشه تو ژن شون هست و ممکنه به بچم منتقل بشه عزیزم بچه و باید خودت تربیت کنی بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17046 عزیزم بچه و باید خودت تربیت کنی عزیزم بیماری ها ربطی به تربیت نداره.مشکل اعصاب ژنتیکیه دیگه یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4092 عزیزم بیماری ها ربطی به تربیت نداره.مشکل اعصاب ژنتیکیه دیگه وا وقتی خانواده ی من با احترام و عزت باهم حرف بزنن وقتی همدیگرو دوست داشته بتشن به آغوش بکشن من اونوسط نمیام نعره بزنم براشون که هرچیزی به تربیت برمیگرده بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️