2777
2789

یک ماه میشه عروسی کردم اومدیم خونه خودمون..

خونمون با مادر شوهرم تو یه حیاته

پدر شوهرم فوت شده

مادرشوهرم همش خودشو میزنه به گناه بودن

فیلم شکیب رو دیدین فقط ناله میکنه من ندارم من مریضم؟

اینم دقیقا عین همون....

یا باید مطب دکتر باشه....

یا که فقط ناله میکنه من ندارم من ندارم...

من بی پولم من فقیرم. من مریضم

غیر از ین دو جمله چیز دیگه ای بلد نصف حرفاش و با بزرگنمایی میگه... همون لحظه ای ک میگفت من ندارم من بی پولم دیدم داره پسته میشکنه میخوره.. برا بچه هاش شام درست نکرده بود کو.ن لق بچها.. فقط وجود خودش

برا بقیه چسناله میکنه

همه گرفتارن مشکل دارن. هیچکس بی مشکل نیست تا یلحظه میبینیش روانیت میکنه افسرده شدم از دستش همش تو خونه گریه میکنم

تا شوهرم یکم بهم محبت میکنه سریع اونو میکشونه سمت خودش

اصلا زندگیم نفهمیدم😭

نمونش همین امروز

شوهرم بیدار میشه میپره میره پیش مامانش من میز صبحونم بچینمم... نمیخوره و میره پایین...

بهش پیام دادم چرا همش میری پیش مامانت بیا اشغالا بردار ببر

اومده بالا با من دعوااااا ... چرا گفتی میری پیش مامانت.. من دللم میخواد همش پیش مامانم باشم ب تو ربطی نداره هزار تا فحش بمن داد....💔

از ظهر ک رفته تا این ساعت شب برنگشته خونه هرچیم گوشیش زنگ میزنم رد میده

خسته شدم ازش

اینم از مشکلات همسایه بودن با مادر شوهر.

شوهرم بمن توجه نداره ک هیچ بامن دعوا هم میگیره تازه

نفری ی صلوات بفرستین برا حل مشکلم لطفا😭

عزیژم صوتای کلبد مرد حبشی رو دان کن بگوش یک ساعته همه ش. بهت سیاست یادمیده شوهرتو میکشونی سمت خودت

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات میفرستم

پیگیرش نشو

وقتی میره زنگ نزن بهش

پیام نده

اینجوری بیشتر بهت فک میکنه میگه چرا پیام نداد سرگرم چیه

آویزونش باشی بیشتر میچسبه به مادرش

بحثش پیش اومد بهش بگو تو شوهر مادرتی منم سعی میکنم به تنهایی عادت کنم

تونسی ببرش مشاوره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
برات صلوات میفرستمپیگیرش نشووقتی میره زنگ نزن بهشپیام ندهاینجوری بیشتر بهت فک میکنه میگه چرا پیام ند ...

اره عادت بدی دارم تا میبینم رد میده بیشتر زنگ میزنم باید بزارم کنار تا آدم بشه.. الان اومدم تو اتاق درو بستم دارم درسای دانشگامو مطالعه میکنم.. اونم از ظهر رفته تازه اونده خونه داره تلوزیون میبینه. تایم شبشم میرفت جایی دیگه میگزروند اصلا نمیومد خونه... اینطوری سنگین تر بود