2777
2789
عنوان

ملی و راه های نرفته اش😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 58 پست
شوهرم میگفت من اگر جای داداشای دختره بودم دستای پسره رو میبستم به ماشین حرکت میکردم تا بشه،درس عبرت

كاش من برادر داشتم تا يه گوش مالي حسابي به شوهرم ميداد...بابام كه چند بار بحث كرد باهاش راهيه بيمارستان شد😔😭😭اعصاب نداره كلي هيچي نميفهمه😔😔

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش من برادر داشتم تا يه گوش مالي حسابي به شوهرم ميداد...بابام كه چند بار بحث كرد باهاش راهيه بيمارس ...

عزیزم مشاوره نمیاد باهات عصبی درمان میشه خب 😔

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
شوهرم میگفت من اگر جای داداشای دختره بودم دستای پسره رو میبستم به ماشین حرکت میکردم تا بشه،درس عبرت

والا درد اینجاست که داداشتم همه چیز رو ببینه و سکوت کنه. حالا باز به داداش شما

عزیزم مشاوره نمیاد باهات عصبی درمان میشه خب 😔

چرا ميخوام برم كاش تو اين ٧سال يه بار ميرفتم انقدر نرفتم تا كار به اينجا كشيده همش بحث داريم بيشتر سر خانواده ها....😔😔

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
كاش من برادر داشتم تا يه گوش مالي حسابي به شوهرم ميداد...بابام كه چند بار بحث كرد باهاش راهيه بيمارس ...

منم سه تا داداش دارم شوهرم نزدیک بود منو بکشه اما هیچکدوم حمایت نکردن همش مامانم میگفت عابرومون میره 

چرا ميخوام برم كاش تو اين ٧سال يه بار ميرفتم انقدر نرفتم تا كار به اينجا كشيده همش بحث داريم بيشتر س ...

پس جای امیدواری هست انشاالله خدا کمکت میکنه 😍

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
تو این سایت برا دانلود هست،رایگانم هست nabdl.net

مررررررررسی عزیزم

منم سه تا داداش دارم شوهرم نزدیک بود منو بکشه اما هیچکدوم حمایت نکردن همش مامانم میگفت عابرومون میره ...

نه اتفاقا بايد ترسوندسون ...جديدا شوهرم كوتاه مياد بيشتر وحشي كاريا از طرف منه ...من اول به اون حمله ميكنم چون نميكشم ديگه😔😔😔من تو خانواده به دختر خونسرد و اروم معروف بودم ...واقعا بع كجا داريم ميرسيم😔😭😔😭