2777
2789
عنوان

همه بیاید که دعوا کنیم😂🔪

117 بازدید | 8 پست

حالا دعوا هم نکنید تبادل نظر میکنیم 😂 ببینید من یه چن وقتیه اون دیدی که به پدر مادر داشتم عوض شده یعنی تا چن وقت پیش مثه اکثر آدما حس قداست داشتم نسبت به پدر و مادر و خیلی از نظرم مهم و قابل احترام و کلا خیلی تو ذهنم گنده بودن هنوزم هستن ها اما نظرم و دیدم عوض شده

من الان معتقدم که ما خودمون نخواستیم دنیا بیایم این دو شخص بزرگوار مارو وارد این دنیا کردن پس در واقع اونا باید در مقابل ما وظیفه داشتن باشن نه ما!!! اونا هستن که باید هرکاری از دستشون برمیاد برا ما بکنن.اما برعکس پشت سر هم بچه پس میندازن و کلی آدم با مشکلات اعصاب و روان و کمبود اعتماد به نفس تحویل میدن

و حس میکنم باید همه چی تغییر کنه همه چی

اینکه مادرشوهرا دخالت بیجا میکنن پدرزنا و مادر زنا انتظار غول چراغ جادو از داماد دارن

از بچه هاشون انتظار دارن پول بدن بهشون انتظار کمک دارن و بخاطر خرجی دادن و زندگی مرفه سر بچه منت میزارن، بخاطر بچه طلاق نمیگیرن بعدش هی سرش منت میزارن

یک لحظه بدون تعصب فکر کنید لطفاً خواهشاً با تعصب نظر ندید از نظر شما زیادی گنده شون نکرده پدر و مادرو دو ذهن ما؟؟؟اونا هرکاری برا ما بکنن وظیفه شونه ها اما ما وظیفه ای نداریم واقعا

قبول دارید؟؟؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین یه نظریه دیگه هست که اون درست تره به نظر من ما قبل اینکه دنیا بیایم تو عالم ذرع بودیم خودمون اونجا با توجه به مراحل و رشدی که باید تو این دنیا طی میکردیم خانواده و زندگی مونو انتخاب کردیم یه جورایی ما اونا رو انتخاب کردیم نه اونا ببین هر ماه اقدام به بارداری فقط 25 درصد احتمال بارداری هست و هر روش جلوگیری یک الی دو درصد باز احتمال بارداری وجود داره پس یه جورایی همه جیز دست خداست نه دست پدر و مادر ممکنه بعضی سالم باشن سال ها ابدام کنن بچه دار نشن ولی خیلی ها با وجود جلوگیری باردار بشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین یه نظریه دیگه هست که اون درست تره به نظر من ما قبل اینکه دنیا بیایم تو عالم ذرع بودیم خودمون او ...

والا اینم شنیدم نمیدونم چی درسته چی غلط

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینم شنیدم نمیدونم چی درسته چی غلط

من خیلی تحقیق کردم این به نظرم درست تره چون از نظر علمی هم حساب کنی دست پدر و مادر نیست واقعا و اونطور که خدا گفته بهشون احترام بذارید و اینا رو من بعد بچه دار شدن فهمیدم خیلی سخته بچه بزرگ کردن خیلی سخته یه جورایی مادر که میشی هرروز در حال فداکاری کردنی من حتی بخوام غذا بخورم با اینکه مثلا فلان چیز داریم ها میگم اینو بچم دوست داره نخورم شاید میلش بکشه بخواد بخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خیلی تحقیق کردم این به نظرم درست تره چون از نظر علمی هم حساب کنی دست پدر و مادر نیست واقعا و اونط ...

من قبولش ندارم چون مطمنم انقد الاغ نبودم که زندگی رو انتخاب کنم ک انقد مزخرفه کلا این نظریه رو قبول ندارم

پدر ومادر چون خیلی زحمتمیکشن میگن صداتون را براشون بالا نبرید و احترام بذارید وگرنه دلیل نداره بیش از اندازه از خودگذشتگی کنید براشون ....ما نقطه اوج اونها و اونها نقطه اوج ما هستند ...به همان اندازه احترام بذارید که احترام دریافت میکنید ....یعنی شما ناخوداگاه هم همینکارومیکنید چون تو زمین دلتون اگه عشق و محبت بکارن همون را درو واگه نفرت و هزار خصلت بد بکارن بی شک همون را درو میکنن ....

ما زاده تربیت اونها و اینه زندگی اونها هستیم ....پس گاهی خدا میخواد جلوی چشمشون بچهارو ببینن و بفهمن مسیری که انتخاب کردن اشتباه بوده ....همون طور که ما برای اونها یه امتحانیم همونطور که خدا گفته مال و اولاد وسیله امتحان شما هستند .اونهاهم برای ما نوعی امتحانن و خدا میخواد ببینه ما چقدر تحمل داریم درمقابل بدی هاشون، چقدر درک داریم که بفهمیم و چقدر میتونیم از خودگذشته باشیم .......

در کل مامکمل وبهم وابسته ایم و چاشنی هرکار تعادل و احترامه ازش خارج نشیم موفق میشیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نميدونم

هر ننه بابايي مثل هر انساني اشتباهاتي داره

فراموش نكن كه اينجا جهان سومه، همين ننه بابا اگه ميگفتن ما نميخواييم بچه دار شيم، بقيه دهنشون رو بله! و متاسفانه فشار جامعه توي اين كشور و فضولي تو كار بقيه باعث ميشه ملت ازدواج كنن بدون اينكه آماده باشن و بچه بيارن بدون اينكه بخوان

به نظرم بهشون به چشم انسان نگاه كن

با بی احترامی مخالفم

به پدرو مادر خوب باید اجترام گذاشت

پدرو مادر نالایق رو باید طرد کرد ،اما بی احترامی نه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤