2777
2789
عنوان

همه دوستام با عشق ازدواج کردن

93 بازدید | 16 پست

چندین ساله گذشته نزدیک یازده سال همه دوستام عاشق شدن و با عشقشون ازدواج کردن خوب بالاخره طرفم عاشقشون شد دیگه ولی متاسفانه من کسی عاشقم نشد با اینکه چهره خوبی دارم و درسم خوندم ولی کسی عاشقم نشد از بچگی آرزوی ازدواج با عشق داشتم ولی نشد سنتی ازدواج کردم خیلی افسوس میخورم به دوستان همشون خوشبخت شدن ولی من خوشبخت نیستم کاش جوونا همه شون با عشق ازدواج کنن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خودتونو با دیگران مقایسه نکنیدشاید زندگی دیگران دکور قشنگی داشته باشه ولی شما از پشت صحنه خبری ...

نمیشه برای منیکه بارها پای جدایی رفتیم کل حریم ها از بین رفته دیگه عشق برنمیگرده از اولم عشق نبود فقط دوست داشتن بود که اونم کم و کمتر شد

قطعا اگه عشق واقعی باشه که عالیه

همون عشق واقعی چقدر خوبه دوستم چهار سال دانشگاه با پسره دوست بود همه میگفتن این پسره بگیر نیست چون واقعا از دوستم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ فرهنگ و قیافه سر بود ولی آخرم ازدواج کردن الان دو تا بچه دارن

هیچی نشد ندارهاز اول شروع کن

وقتی عاشقش نیستی چه جوری شروع کنی حس خیلی بدی هست هر کسی نمیتونه درک کنه وقتی با کاراش دلت رو سرد کرده وقتی تو هر بحثی منو مقصر دونسته وقتی یه خود شیفته ست چه جوری دوباره دوستش داشته باشم چند ساله قرص اعصاب مصرف میکنم به خاطر کاراش

من حرفتو با گوشت پوست و استخونم میفهمم.

منم از بچگی همیشه رویابافی میکردم که با عشق ازدواج میکنم.

من تو همسنام خیلی بیشتر زجر و درد وحسرت کشیدم خیلی کتک خور و در واقع کلفت خانواده شلوغ وحشی بودم. میگفتم جبران میشه برام .

بزرگ شدم همه دوستام و اطرافیانم با عشقاشون ازدواج کردن.

عشق منم یه بیشرف از اب در اومد با نامردی تمام یواشکی با یکی دیگه عقد کرد...

خلاصه دوستام بچه دار شدن.. بچه هاشون بزرگ شدن...

من با همون حسرت اولیه پیر دختر شدم.

ینی خدا حتی برام تقدیر ازدواج سنتی هم نگذاشته بود چه برسه عاشقانه. . منکه عمر و جوونیم تموم شد ولی الهی هیچ کس رو دنیا تقدیرش مثل من نباشه

من حرفتو با گوشت پوست و استخونم میفهمم.منم از بچگی همیشه رویابافی میکردم که با عشق ازدواج میکنم. من ...

عزیزم پیر دختر چیه نگو این حرفو همیشه وقت برای ازدواج هست هیچوقت دیر نمیشه حتی اگه پنجاه سالت باشه

من حرفتو با گوشت پوست و استخونم میفهمم.منم از بچگی همیشه رویابافی میکردم که با عشق ازدواج میکنم. من ...

منم خیلی از بچگی رویا پردازی میکردم همیشه غرق تو رویاهام بودم درسخون بودم میگفتم اگه تو سن و سال کم نشه لااقل میرم دانشگاه اونجا پیدا میشه ولی دریغ از یک نفر هیچکس عاشق من نشد هیچوقت به آرزوم نرسیدم ولی تمام اطرافم دوستام همشون با عشق ازدواج کردن کاشکی منم عاشق شوهرم بودم اونجوری زندگی به طعم دیگه ای داشت