2777
2789
عنوان

جراحی فیبروم

2852 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، من امروز رفتم دکتر برای تاخیر پریود و درد شدید، توی سونو گفت کیستات بزرگ شدن، 4تا فیبروم خیلی بزرگم توی رحم بود ک قبلا یدونه کوچولو بود، و رحم هم دوشاخ، گفت باید برای فیبروماو دوشاخ بودن جراحی بشی در غیر اینصورت باردار نمیشی،دوسالم نازایی داشتم. کسی تاحالا این عمل و انجام داده؟ اصلا نمیدونم چطوریه لطفا راهنماییم کنید ممنونم

إن شاء الله ک خیره برات عزیزم ،حتماحکمتی برات داره،نگران نباش عزیزم،هررررچییی خدا بخواد همون میشه وخدا بهترینهارو برایی بندگانش میخواد،امیدوارم خییلییی زودخوب بشی وبارداری سالمی داشته باشی

من رحمم دوشاخ بود عمل کردم ولی فیبروم نداشتم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحم شما سپتوم داره یا دوشاخ کامل هست ؟

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

سلام 

منم سه تا فیبروم بزرگ دارم و نمی دونم چی کار کنم دکتر ملکی که خیلی دکتر خوبیه بهم گفت برو پیش دکتر انسیه تهرانی نژاد اگه تشخیص بده به احتمال زیاد باید جراحی بشی کلا می گن پزشکای آتیه خوبن تهرانی نژاد و ملکی هم هر دوشون توی آتیه جراحی می کنن ولی من دو هفته ست نمی تونم نوبت بگیرم از تهرانی نژاد

سلام من هم فیبروم خیلی بزرگ داشتم که خانم دکتر معصومه یونسی با جراحی باز منو عمل کرد فیبروم حدود 25 سانت بود و چند تا هم فیبروم کوچک در بیمارستان امید.

اصلا از عمل راضی نیستم بیمارستان امید هم رسیدگیشون افتضاحه.

قبل از عمل هیچ ازمایشی ازم نگرفتن حتی متخصص قلب هم منو چکاپ نکرد درصورتیکه گفته بودن همه ازمایشها رو قبل از عمل میگیرن .بالاخره عمل کردن و اصلا فیبرومهای کوچک برنداشتن.بعد از عمل هم رحمم هماتوم شد پرستارها حتی یه مورفین هم بعد از عمل بهم نزدن درد زیادی کشیدم.یک روز بعد از عمل دکتر بدون ویزیت کردن و دیدن جای عمل منو مرخص کرد با وجود هماتوم تو رحمم و دوباره حدود یک ماه بیمارستان بستری بودم بخاطر تب شدید و درد شدید میخواستن دوباره منو عمل باز کنن که اجازه ندادم انقدر درد داشتم و بشدت ضعیف شده بودم.منو بردن تحت گاید سونو تا هماتوم با سرنگ تخلیه کنن اما فقط تونستن یکمشو خارج کنن.

بعد یه هفته تو ای سی یو بودم که روزی سه بار ازم خون میگرفتن و انقدر از رگهای دستهام خون گرفتن که دیگه دستهام رگ نداشت اواخر دیگه از رگهای پام خون میگرفتن تمام بدنم سوراخ سوراخ کردن تمام دستهام جای انژوکت و سرم و کبودی شده بود حالا بعد از سه ماه هنوز هماتوم جذب نشده و دکتر سونوگرافی بهم گفته هماتوم شاید تبدیل به کیست بشه خانم دکتر هم عین خیالش نیست و میگه جذب میشه و منم هنوز دارم درد میکشم.

طی این چند ماه بی نهایت درد کشیدم و واقعا نمیدونم چرا در ایران انقدر قصور و خطای پزشکی و اهمال کاری پزشکان سرسری گرفته میشه.

متاسفم برای دکتر یونسی و هیچ وقت نمی بخشمش.

از مسئولان نی نی سایت میخوام نظرمو تو سایت بزارن تا اقلا بقیه خانمها مثل من گول اسم و رسم و تعریفهای الکی  این دکتر رو نخورن و درمانشون به وسیله یه دکتر باوجدان انجام بشه.ممنون

سلام من هم فیبروم خیلی بزرگ داشتم که خانم دکتر معصومه یونسی با جراحی باز منو عمل کرد فیبروم حدود 25 ...

عزیزم الهی بمیرم برات واقعا خیلی ناراحت و متاسف شدم چقدر درد کشیدی چقدر اذیت شدی درحالیکه میتونست خیلی بهتر باشه همه چی برات واقعا نمیدونم چیبگم اصن زبونم بند اومده