2777
2789
عنوان

کیا بابچه درس میخونن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 74 پست
دوتا بچه خیلی خیلی دردسرش بیشترهبچه ی اولت هرچقد سختی داره دومی ک بیاد ۵برابر میشهاصن خیلی فرقه بین ...

اره اونکه هست مسلما سختی داره ولی روزی یکساعتم نمیتونم بخونم؟من هدفم برای دوسال بعده اصلا فشار نمیارم بخودم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن داداش من دکترا شو داره دانشگاه تهران میخونه ، بچه ش تازه یه سالش شده شدن رو میشه ولی پارگی زیاد داره

یکی از اقوام نزدیک زن داداشم دائم خونه شونه یعنی دیگه کلا با هم زندگی میکنن و اون بنده خدا بچه رو نگه میداره و شده مراقب امن بچه

سه نفری دانشگاه میرن ، اون بنده خدا بچه رو توی نمازخونه نگه میداره زن داداشم میره کلاس و این وسطا به بچه هم سر میزنه شیر میده و...

خیلی خیلی سخته ولی شدنیه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم دوتا دارم 7.و9سال 23سالمه دارم دبیرستان میخونم 1سال نهم دهم تموم کردم یازدهمم این ترمبزرگسالان ت ...

افرین عزیزم منم خیلی زود ازدواج کردم دوران دبیرستانو خونه خودم خوندم لیسانسو با پسرم گرفتم نوزاد بود شماکه بچه هات بزرگتره راحتتری حتما بخون بهت افتخار میکنم

زن داداش من دکترا شو داره دانشگاه تهران میخونه ، بچه ش تازه یه سالش شده شدن رو میشه ولی پارگی زیاد د ...

اره همسرمو مادر هستن ولی من بعد اتمام شیردهیم میرم دانشگاه که شاید بزارمش مهد ولی خب سختی داره دیگه هرچقدر هم حمایت شی بقول شما پارگی داره

اره همسرمو مادر هستن ولی من بعد اتمام شیردهیم میرم دانشگاه که شاید بزارمش مهد ولی خب سختی داره دیگه ...

بذاری شیردهی تموم بشه که عالیه

زن داداش من چون توی بارداری دکترا قبول شده بود و بد ویار بود مجبور شد مرخصی بگیره دیگه مجبور بود بره نمیتونست بیشتر از این عقب بندازه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

زنداداشتون دکتری چه رشته این؟

حقوق

بذاری شیردهی تموم بشه که عالیه زن داداش من چون توی بارداری دکترا قبول شده بود و بد ویار بود مجبور شد ...

اره قبلش نمیتونم چون دسرمم سال بعد پیش میره اول میره نمیخوام ازش بزنم بعد کااس اول پسرم دانشگاهو استارت میزنم

فداتشم خیلی میاز دارم دورهم باشیم بیا گروه بزنیم گزارش روزانه بدیک

عزیزم من نمینونم تو گروها باشم ولی هرشب همین تاپیک گزارش میدم میتونی بیای همینجا مطمینم گروه بزنیم خیلی تایممونو میگیره همش میخوایم دور هم باشیم

افرین بهت با دوتا بچه چجوری میخونی؟کنجکاوم بدونم بهد بچه دومم چجوری قراره بخونم

عزیزم لطف داری قشنگم فقط به لطف خدا به خودم بود نمیتونستم واقعا کمک های خدارو با همه وجودم حس کردم

الان که دومی بزرگتر شده برام خیلی خوب شده اکثرا بازی میکنن دعواهم البته زیاد دارن ولی خیلی بهم نمیچسبه اولی خیلی بهم میچسبید ولی اینا نه البته من خودم مدلم خوندن زیاد نیست سرکلاس میگیرم پژوهش هامو توخونه انجام میدم همسرم هم کمکم میکنه البته

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی