2777
2789
عنوان

چه دارویی میل جنسی رو افزایش میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 48 پست
بابام با مامانم سرد بود قهرم کرده بود با هزار زور از مامانم پرسیدم گفت از رابطه خوشم نمیاد سرد شدم😞 ...

براش جنسینگ بخر از عطاری پودرش کن با عسل قاطی کنه بخوره عالیه یه سیر جنسنگ 50 هزار تومنه شما قیمت 10 هزار یا بیشتر بخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من عمه ام اینطور بود  شوهرش بد بخت به هرکی میرسید میگفت این پیشم نمی خوابه ..😂😂😂عمه ...

خوش به حالش پس چرا شوهراي جوان ما اينجوري يخن

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
استارتر من عمه ام اینطور بود  شوهرش بد بخت به هرکی میرسید میگفت این پیشم نمی خوابه ..😂😂😂عمه ...

😂😂😂بابای من دیگه اخرشه به مامانم میگه لباس تنگ بپوش آرایش کن همش منو بوس کن و پیشم بخواب

😂😂😂بابای من دیگه اخرشه به مامانم میگه لباس تنگ بپوش آرایش کن همش منو بوس کن و پیشم بخواب

بدبخت چیز بدی نخاسته😊من پدرم 70 سالشه لباس های که مادر م میپوشه رو باید ببینی همش سبز و قرمز و بنفش میپوشه

قربان وفای سگ ♥️
بدبخت چیز بدی نخاسته😊من پدرم 70 سالشه لباس های که مادر م میپوشه رو باید ببینی همش سبز و قرمز و بنفش ...

😂😂ماشال...عوضش شوهر منم میگه آرایش نکن تو خونه لباسای زیاد باز نپوش حیا کن 😂