2777
2789
عنوان

خرید سوغاتی برای خواهر همسرم

262 بازدید | 26 پست

همسر من دوتاخواهر دارن که تو زمانی که ایران بودم خداروشکر ازبدی کردن کم نزاشتن،من باسختی تونستم کارامو بکنم و به همسرم برسم

اینا مهم نیست یکباردیگه تومسافرت برای خواهر همسرم خرید کردم و وقتی پدرمادرهمسرم اومدن دادم برسونن دستش که حتی یه پیام نداد تشکر کنه

الان بعداون همه سختی و بعد یه مدت که رسیدم پیش همسرم حتی یه زنگ نزدن حالمو بپرسن

قراره چندوقت دیگه بریم ایران،اولا که شرایط مالی من و همسرم افتضاحه اما خب بازم دلم نیومد گفتم برم یه هدیه کوچیک بخرم براش.اما میدونم کلا یه جورین فکرمیکنه وظیفمه یا بیشترازون زورم میاد که قدرنشناسن،ازطرفیم دلم سوخت گفتم الان میگن داداشمون به یادمون نبوده، کلا موندم تو دوراهی ازیه طرف میدونم با چندتاادم ناسپاس و دوبه هم زن روبروهستم بارها زخم خوردم از طرفیم دلم نمیاد دلشون بشکنه یه هدیه کوچیک چیزی از من کم نمیکنه ،میدم برادرشون بده به اسم خودش

شمابودید خدایی چکار میکردید؟این همون خواهریه که یه هفته مونده به عروسی من چنان جنجالی راه انداخت که من تاشب عروسی گریه میکردم، حقیقتا هم از ته دل دوستشون ندارم و نمیتونم ادا دربیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چیزی نمیخواد بخره راستش

خوب بهتر 

خودتو درگیر نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

چقدر دلت مهربونه

من یه بار تو نامزدی با خانوادم رفتم استانبول و شوهرم نیومده بود

کلی برای برادر شوهرا و مادر و پدر شوهرم سوغاتی خریدم از اونجا

آوردم دادم نه تنها پیش من نگاه نکردن بلکه تشکرشونم خیلی سرسری بود

از اون روز هیچ وقت هر جا که بریم براشون چیزی نمیاریم

بیکاریا عشقم انتظاروتوقعشون میره بالا کسی ک تشکر نکنه وشعور تشکر نداشته باشه ارزش نداره شوهرتم یاد نده بجاش لباس خوشکل بگیر بیا اینجا کیفشو بکن والا تاکی تو حلق اینابریزیم و ..

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

حالا یه هدیه کوچیک بخر براش.راه دوری نمیره

منم دلم طاقت نمیاره هرر جا برم برا مادرشوهر و دختراس یه چیز میگیرم .با شوهرم باشه هیچییی نمیگیره هی میگه نمیخاد

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
چقدر دلت مهربونه من یه بار تو نامزدی با خانوادم رفتم استانبول و شوهرم نیومده بود کلی برای برادر شو ...

اره دقیقا منم از استانبول براش کادو اوردم یه تشکر نکرد،اما خب دختر خونه است نمیدونم چرا یهو دلم سوخت 

به خدا یه خرید چیزی نیست اما حس اینکه بخوان دید ازبالا داشته باشن اذیت کننده است و انقدر بی ادب

اما خب خودمم حس میکنم باید حساب کار دستشون بیاد که بدی کنن بدی میبینن