2789
خب درآمدشم بگو ک بگم کمه یا زیادولی فکر نکنم هزینه یک خانم ت یکماه انقد زیاد باشه

ایران نیست اون به پول اونجا هیچی نیست چرا نشه الان یه کتونی میخری ۶ ۷تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مضخرف ترین و چرت ترین سوال در بدترین سایت اینجا اکثرا حقوق شوهرا بیست تومنه ماهی دو تومن بگیرن نهایت ...

عزیزم چربطی داره اکثر همخقوقشون بیست تومن نیس خیلیا درامدشون خیلی خیلی بیشتر این حرفاس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه بگی بپولاون کشور چند میده میتونم بگم ولی بیست برا عقدی خوبه بدی نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مدیر داخلی شرکت داروئیه...اگه هزینه هات زیاد نیست ی مقدارش و پس انداز کن من میریزم تو میلی گلد الان ...

من بیشتر طلا دوست دارم یعنی پس انداز کنم طلا میگیرم

من بیشتر طلا دوست دارم یعنی پس انداز کنم طلا میگیرم

طلا که عالیه من بااینکه لیزر میرم کاشت مژه ناخن باشگاه کافه همه اینا رو دارم باز به ۱۰ تومن نمیرسه میتونی ۱۰ تومنش و پس انداز کنی طلا بخری

طلا که عالیه من بااینکه لیزر میرم کاشت مژه ناخن باشگاه کافه همه اینا رو دارم باز به ۱۰ تومن نمیرسه م ...

من مژه اینا اصن تو فازش نیستم کلا در ماه بیشتر هزینه لباس دارم چون لباسام یکم گرون تر درمیاد براهمونه وگرنه جز روتین پوستی و لباس تقریبا هزینه دیگه ندارم

مدیر داخلی شرکت داروئیه...اگه هزینه هات زیاد نیست ی مقدارش و پس انداز کن من میریزم تو میلی گلد الان ...

شوهرت هرماه ۳۰ بهت پول میده چجوری تااازه ۸۰ جمع کردی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من مژه اینا اصن تو فازش نیستم کلا در ماه بیشتر هزینه لباس دارم چون لباسام یکم گرون تر درمیاد براهمون ...

خوبه فعلا با همین مقدار کنار بیا ایشالا بعدا از اینا بیشترم بهت میرسه

میگم به نسبت درامد همه که ۲۰تومن درآمد ندارن تو چرا خودتو جر میدی

خودمو جر نمیدم ولی تو گوهه اضافه داری میخوری آخه دیگه ریپ نزن تو اعلاناتم اسمتو ببینم نخونده پاک میکنم بدرود

خودمو جر نمیدم ولی تو گوهه اضافه داری میخوری آخه دیگه ریپ نزن تو اعلاناتم اسمتو ببینم نخونده پاک میک ...

اخه عقب افتاده گدا گشنه تو اومدی تو تاپیک من گوه میخوری میای نظر میدی