tanhakhanom مدیر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 35 عنوان همه ازم بعنوان زن خوشبخت اسم میبرن | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 18 پست هستین دلایلشو بگم؟😹ولی خودم هرچی میگم نه کسی باورش نمیشه 1404/09/22 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhakhanom مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 35 من ی دخترعمو دارم ی فتنه ای هست اینقدررخوشبخته اما همیشه الکی میناله هرماه کلی کارای زیبایی هایف ... منم رفتم عمل و ژل و کاشت میرم باشگاه میرمولی خب دلم از شوهرم شکست🥲
tanhakhanom مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 35 شوهر منم پولداره اما واقعا خوشبختی به پولداری نیست و چون همش سر کارن اعصاب زیاد ندارن وقت ندارن حوصل ... شوهر من همیشه خونس و علاف
tanhakhanom مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 35 ماکه نه پول داره ونه ازمون طرفداری میکنه بازتوپول داره یکم خودت باسیاست باش حله بابا مثلا ب دوستم میگم نکنه خیانت میکنهمیگ بی پولا خیانت میکنن دیگ پولدار باز قابل تحمل تره😐😐
چنگالی عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2197 من ی دخترعمو دارم ی فتنه ای هستاینقدررخوشبخته اما همیشه الکی مینالههرماه کلی کارای زیبایی هایفوتراپی ... ماهم این موردوداریمهفته قبل شوهرش براش سرویس طلاگرفته بودروززن بهش کادونداده بودمیگفت عزیزشوهرنیستم بازشماخوبه یکی لباس براتون گرفته برامن همینم نگرفته