تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 عنوان بنظرتون طلا بگیرم یا زمینی چیزی 296 بازدید | 19 پست دوستان من حدودا یه میلیارد طلا دارم و چهارصد تومن هم پول میتونم یه مغازه کوچکی بخرم یه منطقه ی ضعیف ولی در حال پیشرفت یا بنظرتون طلاهامو نگه دارم و این چهارصد تومان رو هم باز طلا بگیرم نظرتون چیه خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹 1404/09/22 | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20232 بازم طلا بگیر تا عید میشه ۱۵ تومن قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 بازم طلا بگیر تا عید میشه ۱۵ تومن الان سمت ما طلا گرمی چهارده خب اون ملک و زمین هم داره میره بالا خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 مغاره به درد کسب مبخوره؟ اره خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20232 الان سمت ما طلا گرمی چهارده خب اون ملک و زمین هم داره میره بالا نه بابا ملک که کساده قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 16722 عزیزم ت شمال زمین بخر چن سال دیگه ب دردت میخوره با۱ تومن توشمال زمین میدن ؟
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 نه بابا ملک که کساده اصلا کساد نیست همسرم کارش ساخت و سازهخرید کم هست اما رشد خودشون رو دارن خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 اره عریزم من شرایطشو ندارم و ترجیح میدم زمینی بگیرم که بهم نزدیک باشه من خودم اهل جنوبم خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 16722 اصلا کساد نیست همسرم کارش ساخت و سازهخرید کم هست اما رشد خودشون رو دارن بهتر از همسرت بپرسی وقتی شغلش بهتر میدونه